Aktywne Wpisy
Tyrande +23
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +54
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
Ponad miesiąc bez wpisów - jeździłem, ale z nowymi kwadratami było nie za ciekawie, no mówiąc uczciwie - bardzo słabo.
A powodów takiego stanu rzeczy jest kilka - bo jeździłem mało
(bo nienawidzę jeździć w upały) , bo pracowałem za dużo, no i walczyłem ze swoimi demonami. Na szczęście to wszystko za mną.
Ale po kolei:
80 - miał być Żyrardów, ale kolega tak mocno się zagadał z żoną o remoncie mieszkania, że ja pojechałem xD a on został na peronie. Wysiadłem na kolejnej stacji i pojechaliśmy kolejnym pociągiem do Teresina. Potem pętelka przez Kampinos. Sarny, dziki, łosie - czyli pełen zwierzyniec + piękne mgły ;)
27 - pętelka z małżonką na Wisłą. Jak się okazało, trafiliśmy akurat na koncert DonGuralesko nad Wisłą (na wysokości Saskiej Kępy). Do tego bliskie spotkanie z dzikiem ;)
133 - W dniu wczorajszym po zjedzeniu śniadanie, pędem na dworzec i pociągiem do Żyrardowa. Tam zrobiłem pętelkę, którą poetycko nazwałem:
Tour de Żyrardów czyli plaster na skierniewicko-mszczonowski cluster ride
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Były gładkie asfalty z wiatrem w ryja, oraz leśne piaskowe ujeby. Cel po podbudowa pod 60x60.Przy okazji zrobiłem wpadło 47x47.
28x100km+ /2022
5x200km+ /2022
Max square: 47x47 (+1)
Max cluster: 3536 (+102)
Total tiles: 8433 (+113)
#rowerowyrownik #kwadraty #rowerowawarszawa #100km
Skrypt | Statystyki
@Talarkowy: czemu z "w"?
Robi wrażenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w
nie potrzebne.Dysleksja / dysgrafia / #!$%@? mózgowe. Ale możesz wybrać jedno do opisania mojej osoby xD