@Yakooo: wydaje mi się, ze Pogoń nie da rady. Raków ma niedługo mecz w europejskich pucharach, wiec pewnie nie zagrają najmocniejszym składem. Stawiam na Górnika. Lech gra padake, więc ja bym obstawiał za każdym razem na przeciwnika Lecha, bo fajne kursy. Liga angielska ciężka do przewidzenia, chociaż w UTD gra Maguire, wiec Brighton może zremisować.
Imo pogoń doświadczona i jakoś to przepchną 1-0. Górnik gra bez playmakera, którego oddali Rakowowi + Raków, jak wyjdzie drugim składem, to nadal to topowy skład w ekstraklasie. Brighton nie wiem, ale wydaje mi się, że z tak słabym United są w stanie coś wyciągnąc, zwłaszcza ze dobrze sobie radzą w meczach z United. Lech to imo 50-50, zalezy od dnia xD
@Yakooo: wiadomo. Tylko polską ekstraklase zawsze trzeba brać odwrotnie niż bukmacherzy. W tym sezonie jak dobrze pamiętam, bo wczoraj sprawdzałem na 4 kolejki tylko 9 razy wygrał faworyt. Pogoń 2-0 wiec juz raczej po meczu.
@MaxWalonkoo: Kompletnie nie patrzę na kursy. Chyba, że są za niskie. Właśnie dlatego lubię stawiać ekstraklasę bo ja prawie zawsze wyłapuje kursy powyżej 2/3. Wczoraj celowałem w Widzew po kursie 3.90 i ŁKS po kursie 2.85 ;)
@Yakooo: tez lubie ekstraklase, dużo ludzi mówi, ze jest nieprzewidywalna, ale wcale tak nie jest. Najbardziej lubie obstawiać Lecha i Legie, najlepiej po meczu w europejskich pucharach, albo z beniaminkami. W tym sezonie na start Stal ładnie wygrała z Lechem. Właśnie po pucharach.
Kupon #1
Kupon #2
BetujzYako na Twitterze
#mecz #bukmacherka #ekstraklasa #betujzyako
Imo pogoń doświadczona i jakoś to przepchną 1-0.
Górnik gra bez playmakera, którego oddali Rakowowi + Raków, jak wyjdzie drugim składem, to nadal to topowy skład w ekstraklasie. Brighton nie wiem, ale wydaje mi się, że z tak słabym United są w stanie coś wyciągnąc, zwłaszcza ze dobrze sobie radzą w meczach z United. Lech to imo 50-50, zalezy od dnia xD
edit: Właśnie Pogoń #!$%@?ła brameczke :3