Aktywne Wpisy
Feijoa +1
Czy tylko mi ciągle zdarzają się takie chore akcje na drodze, czy może ludzi w tym kraju już kompletnie popaprało? Wczoraj jakiś chłopak próbował mnie przejechać na pasach, a w sobotę jakaś dziewczyna tak bardzo próbowała na mnie najechać, że aż nie wyrobiła się na zakręcie i musiała wycofać. Ja nie jeżdżę jakoś dużo, ale takie chore akcje zdarzają mi się nagminnie - np. jakaś kobieta dosłownie próbowała mnie staranować na pustym
MajsterZeStoczni +112
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
#lego #film #bond #007
@Polanin gdybym wiedział, że zareagujesz w ten sposób i sprawie ci przykrość tą próbą żartu, to bym tego nie zrobił. Niestety ani ja, ani @Aguirre_gniew_brzozy nie cofniemy czasu by to zmienić. Za to ty możesz wyjąć sobie kija z dupy i nie spinać się o klocki dla dzieci, jak jakiś cep... Choć cep jest mniej sztywny, bo to dwa kije i łańcuch, a
Ładnie mu wyjaśniłeś
@Aguirre_gniew_brzozy: obraza w żadnym razie. Zaskoczył mnie poziom żartu.
@BitulinowyDzem: akurat moim zdaniem nie jest specjalnie poważny. Po prostu niektóre żarty są wymęczone.
@janusz_mustermann: może być i tak.
@janusz_mustermann to nie może być klucz do odkręcania. Kluczem się odkręca, a tu wycięcie jest okrągłe. Okrągłym wycięciem nic się nie odkręci. Trzeba się głębiej nad tym zastanowić...