Polećcie mi jakąś fajną appkę, która co godzinę przypomina o zrobieniu treningu (zrobię to z każdą apką, która jest przypominaczem o czymś, interesuje mnie taka w której będę śledził ćwiczenia).
Ten trening jest celowo co godzinę, siedzę na home-office, pracuję przy kompie od rana do wieczora, chcę co godzinę wstać i porobić drobne ćwiczenia (pomki 20x + przysiady 20x , pomki 20x + wykroki 20x, takie zestawy co godzinę, które trwają 2-3 minuty).
@nie_ZSRRaj_sie: Zapisuj sobie w zeszycie, to ponoć ma większy wpływ na utrzymanie postanowienia i pamięć niż klikanie w telefonie. Zresztą ten Twój zestaw jest na tyle prosty, że nie ma za wiele co zapisywać. W miarę progresowania dodasz powtórzeń i tyle.
Doktryna rosyjska zakłada, że Rosja może się zdecydować użyć broni jądrowej w przypadku zagrożenia dla funkcjonowania państwa spowodowanego atakiem z zewnątrz. Więc atak w rosyjskim obwodzie Biełgorodzkim jest skrajnie nieodpowiedzialny i nieprzemyślany. #wojna #rosja #ukraina
Ten trening jest celowo co godzinę, siedzę na home-office, pracuję przy kompie od rana do wieczora, chcę co godzinę wstać i porobić drobne ćwiczenia (pomki 20x + przysiady 20x , pomki 20x + wykroki 20x, takie zestawy co godzinę, które trwają 2-3 minuty).
#mikrokoksy #fitness, taktycznie #silownia
@PoncjuszPijak: Pozdrawiam.
@nie_ZSRRaj_sie: Zapisuj sobie w zeszycie, to ponoć ma większy wpływ na utrzymanie postanowienia i pamięć niż klikanie w telefonie. Zresztą ten Twój zestaw jest na tyle prosty, że nie ma za wiele co zapisywać. W miarę progresowania dodasz powtórzeń i tyle.