Wpis z mikrobloga

ta, jak ta strona do projektowania jest banalnie prosta typie, wybierasz kolor i tyle

@janabanana: no projektuje się cały schemat kolorystyczny właśnie i co? sama wybrała kolory pada, gałek, przycisków funkcyjnych, przycisków akcji, bumperów, spustów, dpada i tyłu. a co miała, drukować w 3d?

plus kolor to cringe w h-j

@janabanana: beka z ciebie typie, wcale się nie dziwię, że nie możesz sobie panny znaleźć ( ͡°
  • Odpowiedz
Sam pudrowy róż mi się podoba, połaczenie z żółtym może dziwne, ale ludzie co sie dowalają do koloru bo pedalski to niezle maja pod kopułą
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@inrzynier: nie moja estetyka, ale jak CK się podoba to nie dziwię się, że się jarasz XD
Swoją drogą nie wierzę co te przegrywy tu piszą, dostań zajebisty prezent, nie jakieś tanie g---o, tylko solidnie spersonalizowaną zabawkę i zostań ogłoszony simpem xDdd
  • Odpowiedz
@inrzynier: fajna usługa, nie znałem. Mogliby pozwolić na jakieś kustomizacje wewnętrzne. Chętnie kupiłbym pada który ma ciężej chodzące drążki, jest to w sumie najbardziej używany przez mnie feature w Elite Controller 2
  • Odpowiedz