@Darth_Gohan: Kursant największa szkoła = najwięcej eLek, które jeżdżą po Tarnogaju i okolicach, więc możliwe, że większość kierowców trafia na auta jeżdżące czy według nich wleczące się 30 i są to właśnie fury z pod szyldu "Kursanta". Jest w tym jakaś logika, lecz jeśli chodzi o mnie to nie zauważam by jakoś znacząco wyróżniała się w tym aspekcie jedynie ta szkoła jazdy.
@Wychwalany: Gdzie Ty to zauważasz? eLki z innych OSK w strefie 30 jeżdżą 40? Czy chodzi Ci, że np. na AK samochody Kursanta jeżdżą 30 i ani jednego kilometra więcej?
@Wychwalany: No ok. Ja raz na jakiś czas trafię na eLkę na wyżej wymienionych ulicach co jeździ to przykładowe 30. Częściej spotykam zbyt wolno jadące eLki na AK, ale czy z przewagą tych z Kursanta to nie wiem. Musiał bym na to zwrócić większą uwagę.
Wątpię by wprowadzili jakiegokolwiek typu ograniczniki. Jeśli zauważyłeś to od niedawna to czynników może być wiele m.in to, że jest okres wakacyjny i wielu młodych
@KierownikW10 ja i tak będę w szoku na początku że poruszam się z taką zawrotną prędkością xD ale rozumiem o co chodzi, chociaż pewnie dynamika jazdy wchodzi dopiero prawidłowo kiedy rzeczywiście prowadzi się potem regularnie samochód @Darth_Gohan kurcze widzę, że ten Wolski i Gliga też się cenią, kurs u nich 600 zł niż przeciętna dane we Wro czyli koło 2800, a i nich 3400 @Domciu dzięki, sprawdzę te które
szukam dobrej #naukajazdy (kat. B) we #wroclaw.
Może znacie miejsce godne polecenia?
#wroclaw #prawojazdy #naukajazdy
Ogólnie to nie rozumiem oburzenia, bo Tarnogaj i
Wątpię by wprowadzili jakiegokolwiek typu ograniczniki. Jeśli zauważyłeś to od niedawna to czynników może być wiele m.in to, że jest okres wakacyjny i wielu młodych
Kursanta odradzam, bo lecą na masówkę i mają c-------h instruktorów. Polecam Auto-Stop, bo zdałem za 1 razem
Komentarz usunięty przez autora
@Darth_Gohan kurcze widzę, że ten Wolski i Gliga też się cenią, kurs u nich 600 zł niż przeciętna dane we Wro czyli koło 2800, a i nich 3400
@Domciu dzięki, sprawdzę te które