Aktywne Wpisy
ruskizydek +334
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
JPRW +542
Seat Ateca FR (1) czy Audi Q3 (2)?
Auto do miasta i weekendowych wypadów 2+1 na +/- 300 km ..
- ateca praktycznie full opcja, Q3 tylko podstawowa plus 2-3 pakiety, jednak baza Q3 jest wyżej
- rata bardzo podobna w obu, choć cena katalogowa Audi Q3 wyższa o 15% (pewnie przełoży się na wartość końcową)
- atece już miałem 4 lata, byłem bardzo zadowolony
- autocentrum: ateca ma sporo opinii powyżej średniej, Q3 poniżej
- wnętrze wg mnie ładniejsze i bardziej nowoczesne Q3 + regulacja tylnej kanapy, której w w atece brak
- z zewnątrz w tych opcjach ateca zjada Q3 na śniadanie
- ateca niższa masa własna = lepsze osiągi, mniejsze spalanie?
- nie chcę "dopłacać" i wybierać nic ponadto co wybrałem (bardzo długi proces na finishu here)
- seat to seat, audi to premium
Link do porównania
#samochody #pytaniedoeksperta #audi #seat #motoryzacja
Które?
Ladniejszy jest czy co?
< SUV
2/10 bo odpisałem
- felga (17 na grubym kapciu vs 19 na run flat),
- czarny plastik vs plastik w kolorze nadwozia,
- listwa progowa, dyfuzor itd.
Btw ta opona w Atece to jest dramat, wygląda już źle, suv powinien mieć trochę mięsa
Oba auta przy 145km/h i tak będą paliły 10L/100km więc nie widzę tu żadnych oszczędności
Jak dla mnie koło w Q3 wygląda lepiej i bardziej pasuje do autka
WG MNIE Kuga Hybrid. Do miasta cacy i na trase daje rade. Poza tym jest ładniejsza wg mnie.