Wpis z mikrobloga

Myślicie, że jeśli dziewczyna napisze w profilu, że jej hobby to fotografia to będzie rozumiała jakiekolwiek podstawy fizyki w temacie choćby optyki? XD

#fizyka #tinder #rozowepaski

Co myslicie?

• Tak 5.7% (14)
  • Nie 21.3% (52)
  • LoL, nie xD 73.0% (178)

Oddanych głosów: 244

• 11
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: kiedyś zapytałem jedną jakie piwo kraftowe jest jej ulubionym to odpisała,.że nie wie czemu akurat zaznaczyła to jako zainteresowania i jedyne co piła to lane szczochy po barach także wiesz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@NewBlueSky: poznałem taka jedna która mówiła że jej pasja to fotografia więc zapytałem jak dokładnie wygląda jej zainteresowanie, czym fotografuję itd. a ona powiedziała że robi sobie zdjęcia iPhonem i takie fajne wychodzą. Przysięgam że tak było, czułem się jak w jakimś memie
  • Odpowiedz
@TwujKoshmar: fotografia mobilna to jest tez dziedzina sztuki, masz nawet wystawy dedykowane. Można zrobić kosmiczne zdjęcia, nie wiem czy o to jej chodziło czy po prostu #!$%@? selfiaki
  • Odpowiedz
@NewBlueSky:Zainteresowania wg kobiet:
muzyka - po prostu normalna osoba słuchająca muzyki.
fotografia - lubi pozować na instagramie.
podróże - oczekuje od "chłopaka", że będzie ją rozpieszczał i zabierał na wycieczki do ciepłych krajów tudzież hiszpanii na karuzele kutang.
wino - z definicji, nie chce pracować tylko wstawiać zdjęcia z chilloutu(w tle oczywiście różowe carlo rossi) na instagrama.
  • Odpowiedz