Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gigazyeb zajebista robota,jestem na ten moment w dziale "szwagier" i nie sądziłem że on też taki z-----y jest. Jak będziesz podchodzić do innych sfer w życiu jak do tego artykułu to daleko zajdziesz. Pozdro,z fartem
  • Odpowiedz
@Gigazyeb: jak dla mnie to skarżysz się Jackowi, myślisz, że wiezienny git gloryfikuje takie zachowania? 1-2 wysrywy mlekołaka podesłać na ig jeszcze rozumiem, ale to? ()
  • Odpowiedz
@Raptor111: https://privatepastebin.com/?5ada37eacfb58a69#D9M4fPNUPQhSNdkXKfAtVAjk4ir21Me9V483ic25VTFo
zabrakło mi 1 zdania pod sam koniec, teraz jest dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(nie mogę zedytować).
a w sumie mozna jeszcze natsu/lexy dorzucić do tego, jeszcze spróbuję to dodać
@Andrzej82: no i źle myślisz, po prostu chciałem zrobić takie podsumowanie tego całego bagna.
@Schrekwin: szkoda by było, żeby tyle pracy się zmarnowało
@Slavcel: ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@l-RAD-l: "Czyli traktowanie ludzi przedmiotowo, okłamywanie ich dla uzyskania korzyści materialnych" - brzmi jak każdy właściciel firmy, zwłaszcza Januszexów i wielkich korpo.
Niska empatia jest zazwyczaj nieodzownym elementem w drodze po bogactwo.
  • Odpowiedz
@l-RAD-l: Niestety, żeby mieć szansę na bogactwo, trzeba mieć często również trochę umiejętności, a już na pewno trzeba mieć przede wszystkim szczęście (Fagata miała farta, że urodziła się z pissdą, i że nawinął jej się dziany simp) - a ja nie mam ani umiejętności, ani tym bardziej szczęścia w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz