Wpis z mikrobloga

@Xemioza: ja gambicik przytulilem na 18, ale zacząłem od 16stek. Bardzo przyjemnie to idzie tylko ludzie nie do końca kumają co robić na tym Old contencie xD
  • Odpowiedz
@EmANDeM: Gloves z world bossa tez padly wiec juz 285 tierka jedna xd.

No czytalem na reddit ze scaling jest od czapy i gambit/streetsy na wage zlota. A Karazhan jest troche overtuned.
  • Odpowiedz
@Xemioza: Karazahanu jeszcze nie tknąłem, nie wiem czy na jutro nie zostawię bo jeszcze dzisiaj raidy.
Na pewno overtuned jest shield jednego z mobków z affixa. Jak się drużyna nie odpalisz z CD na nim to będziesz go bił 2x dłużej niż bossa na tyranicalu. Pewnie wleci jakis affix na to.
Z world bossa mi neck poleciał ale staty nie te ( ͡º ͜ʖ͡º) więc
  • Odpowiedz
A Karazhan jest troche overtuned.

@Xemioza: nie jest po prostu ludzie to debile i nie maja pojecia co tam robic nieznajomosc walk =/= overtuned medivh to jeden wielki rak ludzie wychodza z ringow mimo ze im piszesz ze maja stac
  • Odpowiedz
@Bobowicz: @EmANDeM: ten breath ostatniego bossa w Grim Railu cos sie z d--y wydaje xd zrobilem +7 i 2 typa sie wylozylo, to jest unavoidable dmg czy poprostu nie pamietam mechanik xd (chodzi mi o te blyskawice na ziemi)
  • Odpowiedz
@Xemioza: Właśnie też nie mam pojęcia czy idzie tego uniknąć, na tutorialach nigdzie nie widziałem info.
Mi się udało zrobić na +17 ale healer się napocił tam :D
  • Odpowiedz