@Panczenisci: Nie musi być specjalnie mocny - ja mam i7-8700 i jakoś daje radę. Ale już grafikę dobrze mieć dobrą.
@niktvvazny: Siatka jest niezoptymalizowana - tzn dopóki render jest ok to nie poprawiam, jak coś się zaczyna krzaczyć to wtedy tak. Więc nie ma się czym chwalić - no ale to cały czas etap nauki. A outliner wygląda tak:
@MrAndy: ja nie wiem czemu ale zawsze mam problem kiedy coś ma być totalnie osobnym obiektem, kiedy dodawać w edit mode je, a kiedy starać się zrobić coś jako jedność ._. nazewnictwo totalnie leży
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
#blender #grafika3d #syntezatory #tworczoscwlasna
@niktvvazny: Siatka jest niezoptymalizowana - tzn dopóki render jest ok to nie poprawiam, jak coś się zaczyna krzaczyć to wtedy tak. Więc nie ma się czym chwalić - no ale to cały czas etap nauki. A outliner wygląda tak:
Ile mniej wiecej zajelo?