Aktywne Wpisy

gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa

Strajk kobiet to była ostatnia szansa żeby przepędzić pisowców, chłopy z wykopu zamiast solidarnie dołączyć i obalić tych karakanów, łącznie z prezydentem który się wtedy schował i nie było z nim kontaktu, woleli pisać ree przeklinajoo i ulice blokujooo ree. To teraz macie za swoje i nie narzekajcie na chipsy po 15zł bo możecie zostać uznani za rosyjski wpływ i dostać wyrok bez sądu i możliwości apelacji
#bekazpisu #polska #bekazpodludzi
#bekazpisu #polska #bekazpodludzi

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e90-lift-m-pakiet-ID6ENdWW.html?
#motoryzacja #bmw #samochody
@piwakk a lampy z obrysówką zobaczyłem, i tak śmieć jak #!$%@?, po co komu gole, słabe bmw?
@piwakk:
Komentarz usunięty przez moderatora
E90 przyjemnoscia z prowadzenia i jazdy wygrywa z wiekszoscia z tych samochodow ktore podales.
I gdzie kompakt do sedana z tego segmentu. W ogole inna liga.
PS. Co do tej astry turbo 1.3 130km robi 0-100 w 8.7s, popularny diesel BMW 320D 7.3s, a benzyna 320i 8.5s.
Dla porownania u mnie w rodzinie jest E90 2.0 z 2006r 163km