@Rozmowa_nie_kontrolowana: mutacje to polki mają w głowie. Nigdzie indziej na świecie blondynka nie powie że nie jest biała. Tylko polka jest w stanie takie cudo intelektualne stworzyć
@Szczupix37 wszystkie laski z p--------m w głowie, kiepskim backgroundem rodzinnym (brak ojca, miłości) i z problemami romantyczno-seksualnymi mają BZIKA na punkcie latino, info potwierdzone. A jak nie latino to są koniarami, nawet nie odpisujcie bo nie ma na co #takaprawda
@Szczupix37 Jak widzę na ulicy p0lke ze swoim polkowym kartoflanym nosem + zrobionymi glonojadowymi ustami + często uluną i spaloną od słońca skórą to nie jestem w stanie określić jej rasy ¯_(ツ)_/¯
wszystkie laski z p--------m w głowie, kiepskim backgroundem rodzinnym (brak ojca, miłości) i z problemami romantyczno-seksualnymi mają BZIKA na punkcie latino, info potwierdzone.
@fan_comy: Bo im się wydaje, ze on będzie inny xD Enrique naprawdę będzie ja kochał i będzie super.
#p0lka #przegryw #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1659107802sGQ9sbWfxQjkQnehUSkdRw.jpg
Pobierzźródło: comment_1659107820vFIH8Kr290MdOirxHUwDf4.jpg
Pobierzźródło: comment_1659107833geszbWx7u0HXV61S8M1BOQ.jpg
Pobierzźródło: comment_16591078522E3GA6CiKDXJFaEucEfcdu.jpg
Pobierz@fan_comy: To prawda
@fan_comy: Bo im się wydaje, ze on będzie inny xD Enrique naprawdę będzie ja kochał i będzie super.
@fan_comy: