Aktywne Wpisy
onionhero +741
Odrzutowiec +57
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
W jakim wieku kupiliście swoje pierwsze mieszkanie i ile włożyliście swojego własnego kapitału?
Mam już 24 lata i mam wrażenie że nigdy nie będzie mnie stać na własne mieszkanie. Odłożyłem dopiero 130k a w tym czasie ceny mieszkań odleciały w kosmos (Warszawa here). Od rodziny nic nie dostane, incel przegryw here więc nie ma nawet szans się złożyć z partnerką na zakup :(
#nieruchomosci #kredythipoteczny #zalesie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e114cdc4d073d02feaac15
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: 25 lat, 50% wkładu.
@AnonimoweMirkoWyznania: jak będziesz brać kredyt to ładuj wkładu tak mało jak się da - a jednocześnie weź go na tak długo jak się da - będziesz mieć hajs na remont i poduszkę finansową i niską ratę, którą sobie będziesz nadpłacać co roku, a w razie czego masz niską ratę, którą, w razie utraty pracy, będziesz mógł nadal spłacać z oszczędności
koszty życia mnie niszczą, 3k za wynajem małego mieszkanka, 1k żarcie, chemia, paliwo, 1k zawsze wydam dodatkowo, jakiś lekarz prywatnie, dentysta, impreza, wyjazd itp.
samo 5k mi leci na bieżące opłaty, oszczędzam ledwo parę k miesięcznie, to już szybciej ceny rosną mieszkań niż ja
polecam styl życia biedaka, docenia się pierdoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Warszawa here i nadal mozna znalezc fajne mieszkania na Bialolece itd. mieszkanie na srodmiesciu, bliskiej woli, starej ochocie to przywilej
Ot, taka wygrana w totka.
---
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora