Wpis z mikrobloga

@9876543456789876543: Które op już ma XD @K1ngKunta: Masz drugie 20k na start? Bo e60 za 20k to będzie rozbity wrak, zajechany trup palący na 3 gary albo inny anglik. E90 albo podobnie albo golas totalny. Jedyne co widzę sensowne w twoim budżecie z BMW to E39, ale to będziesz miał tak samo stare jak E46, choć niewątpliwie większe, wygodniejsze i jeśli poliftowe ładniejsze.
  • Odpowiedz
@K1ngKunta Ciężko będzie coś w dobrym stanie, do tych 20 to kup sobie 320d (2.0 i w e90 ja bym omijał szerokim łukiem ,rozrząd z tylu jest w nich problematyczny , jeżeli ktoś dbał i ma paragony na wszystko to możnasie skusic *ja bym i tak wybrał diesla nawet jak jezdzisz koło komina)ale będzie bieda w CH uujjj, welury i plastik .Ja bym sobie wolał już kupić jakąś nowszą Skodę ,albo
  • Odpowiedz
@K1ngKunta nie wiem czy Ci się udało kupić albo zrezygnowałeś z pomysłu po czytaniu tych głupot ale polecam z całego serca nie słuchać wykopowych ani fejsbukowych ekspertów, którzy twierdzą,że trzeba wydać 50k na auto z 2005 roku żeby to chociaż jeździło a z budżet 20 tysiący to oni wrzucają w seriws po kupnie auta xD
  • Odpowiedz