Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +686
Wygląda na to, że „Mieszkanie na Start” aka Kredyt 0% jednak wejdzie, choć nikt tego programu nie chce, nie potrzebuje, a skutki jego wprowadzenia są doskonale znane.
Nie ma pieniędzy m.in. na:
- elektrownię atomową (na którą pieniądze się znajdują w państwach o gospodarce wielkości jednego polskiego województwa)
- kwotę wolną 60 tys.
- podniesienie 2 progu podatkowego (tak, aby PIT 41% (podatek + składka) płacili ludzie o rzeczywiście wysokich zarobkach, a
Nie ma pieniędzy m.in. na:
- elektrownię atomową (na którą pieniądze się znajdują w państwach o gospodarce wielkości jednego polskiego województwa)
- kwotę wolną 60 tys.
- podniesienie 2 progu podatkowego (tak, aby PIT 41% (podatek + składka) płacili ludzie o rzeczywiście wysokich zarobkach, a
gharman +319
Ludzie ktory sie ciesza na wzrost cen nieruchomosci i ze mlodych nie bedzie na nic stac sa glupi.
Sam mam mieszkanie i sie nie ciesze z tego. Napychanie kieszeni deweloperom, kosztem zwyklych ludzi ktorzy zaczna znow wyjezdzac na zachod. Myslicie ze tanio bedzie w tym kraju pojsc np na burgera jak mieszkanie bedzie kosztowac 25k /m2 a wynajem kawalerki po 6 tys zlotych?
Juz teraz sie kolejne firmy z Polski wynosza bo
Sam mam mieszkanie i sie nie ciesze z tego. Napychanie kieszeni deweloperom, kosztem zwyklych ludzi ktorzy zaczna znow wyjezdzac na zachod. Myslicie ze tanio bedzie w tym kraju pojsc np na burgera jak mieszkanie bedzie kosztowac 25k /m2 a wynajem kawalerki po 6 tys zlotych?
Juz teraz sie kolejne firmy z Polski wynosza bo
#pracbaza
@RZM_4 myślę, że jak zaczniesz od poziomu 4000zł to będzie na początek ok, coś nawet odłożysz jak mówisz, że jesteś oszczędny
ale jeszcze jak byłem solo to wywalałem spokojnie jakieś 800, ale życie kawalera to co innego :D na alko trochę szło