Aktywne Wpisy
diarrhoea +204
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
ashwaganda +170
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
Przy 88 kilogramach wyglądam gorzej niż przy 120...
Normalnie 0 szans na poprawę wyglądu
Morda=wszystko i tak naprawdę odchudzanie nic wam nie pomoże gdy macie okropna twarz
#przegryw #blackpill #mirkokoksy #odchudzanie
Komentarz usunięty przez autora
2. rozpisz zabiegi medycyny estetetycznej, które to naprawią/zredukują problem
3. wyceń całą imprezę
4. zarób pieniądze/weź kredyt
5. zrób zabiegi
200 zł za poradę
@scotieb: Skąd ja to znam. U mnie to jeszcze sprawę komplikuje niski wzrost (168 cm), no i moja durna choroba. Co do brzuszka, to muszę przyznać, że po ostatnich maratonach w robocie to nieco schudłem (chociaż takie małe pocieszenie).
Usunięcie worów pod oczami
MEGA cofnięta szczeka @CulturalEnrichmentIsNotNice potwierdzi
Nos p0lacki
Robic 100 lat dla niepewnego efektu...nie warto. Wolę jednak kupić nowy rower czy coś
Wory kilka tysięcy.
Nochal 15-20k
Śmiechu warte
zejdź może do 60 to ci się kości policzkowe uwydatnią i będziesz atrakcyjny dla loszek xD
Zawsze gniję, zamiast zrobić z siebie maszynę do #!$%@? to robią z siebie wieszaki. Wy się nigdy nie nauczycie. Ale ten, no gymcel to cope xD
@nigdy_nie_bede_wykopkiem Rób co chcesz XD