Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 49
588 194 + 62 = 588 256

A więc - dokonało się ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kupiłem obcisłe gacie i od razu jeżdżę dalej.

Wyruszyłem trochę z misją dotyczącą #kwadraty a dokładniej tego grupowego, kuj-pom. Moim celem był samotny kwadracik na północ od Krówki Leśnej oraz dołatanie kilku na zachód od Koronowa, aby ten wspólny powiększyć chyba o kolejne dwa (nie wiem, mapa nie działa @kapitantaca )
Oba cele zostały wypełnione, chociaż nie bez bólu.

Podróż zacząłem od wymiany dętki w tylnym kole. Jakież było moje zdziwienie, jak po 13 km odkryłem, że w nowej dętce też złapałem gumę (°°

Powoli, w bólach i ulewie doczołgałem się kolejne 14 km do Krówki w międzyczasie dopompowując koło, gdzie na parkingu spędziłem dłuższą chwilę łatając dętkę. Poniżej zdjęcie widoku z drogi dla wędkarzy, która doprowadziła mnie do kwadratu.

Następnie już o zmroku ruszyłem przez las na południe do Kadzionki i Nowego Dworu, skąd odbiłem na kolejne kwadraty w okolicach Skarbiewa i nim się obejrzałem, było już ciemno, a ja byłem w Byszewie.

Potem szybki przelot do domu i elo.

Max square: 9x9 (-)
Max cluster: 131 (+9)
Total tiles: 224 (+26)

#rowerowyrownik #ruszbydgoszcz #rower

Skrypt | Statystyki
AndrzejDudaKrolemJest - 588 194 + 62 = 588 256

A więc - dokonało się ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kup...

źródło: comment_1658617461ScZxCViQTw3daNLQbTtDN4.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@AndrzejDudaKrolemJest: Wielkie dzieła rodzą się w bólach :) Fajnie, że dołożyłeś swoją cegiełkę! Nie spodziewałem, że to nastąpi tak szybko. Teraz to już faktycznie widać podium, ale będzie coraz trudniej - do odblokowania są wszystkie cztery boki. Też muszę pomyśleć, co będę w stanie jeszcze zrobić. Nie mam obcisłych gaci :)
  • Odpowiedz