Wpis z mikrobloga

@Volki:

Atakując Konfederację, wspierasz PiS

Nie chcę ci psuć zabawy, ale sytuacja nie jest zero-jedynkowa. Wg twojej tezy ty też wspierasz PiS atakując każdą inną partię

A to, że ludzie nie dają się nabrać, jest na korzyść konfederacji.

Niestety niektórzy dają się nabrać Konfederacji i też działają na jej korzyść, choć jej liderzy mówią między wierszami, że mają ich za idiotów
@Imperator_Wladek Ja przyrównuję resztę totalnej opozycji do PiSu, więc atakuję także PiS. Natomiast mylisz przyczynę ze skutkiem.

Moje komentarze to skutek ataku na Konfederację przez pisowskich lewaków, broniąc PiSu.
@Imperator_Wladek

Niestety niektórzy dają się nabrać Konfederacji i też działają na jej korzyść, choć jej liderzy mówią między wierszami, że mają ich za idiotów

Mówią o takich jak ty, którzy nie rozumieją prostych zdań

Mówią o takich jak ty, którzy nie rozumieją prostych zdań

@Volki: Korwin jasno mówił, że program Konfederacji jest tylko po to, aby zdobyć głosy. Więc nie wydaje mi się, że mówił o mnie, bo ja nie dam się na to nabrać
@Imperator_Wladek

Korwin jasno mówił, że program Konfederacji jest tylko po to, aby zdobyć głosy. Więc nie wydaje mi się, że mówił o mnie, bo ja nie dam się na to nabrać

No właśnie z tego powodu mówił o takich ludziach jak ty, że są mało rozumni, skoro nie rozumieją prostych zdań i kłamią.