Aktywne Wpisy

nevin +60
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia

SEGATASANSHIRO +74
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa

Teraz jak Konfederacja jest nad progiem to czytałem posty/komentarze, że #neuropa atakując ją robi jej reklamę
Jak widać wykopowi eksperci są podzieleni
#polityka #bekazkonfederacji #bekazprawakow
Nie chcę ci psuć zabawy, ale sytuacja nie jest zero-jedynkowa. Wg twojej tezy ty też wspierasz PiS atakując każdą inną partię
Niestety niektórzy dają się nabrać Konfederacji i też działają na jej korzyść, choć jej liderzy mówią między wierszami, że mają ich za idiotów
Moje komentarze to skutek ataku na Konfederację przez pisowskich lewaków, broniąc PiSu.
Mówią o takich jak ty, którzy nie rozumieją prostych zdań
@Imperator_Wladek: Mocne słowa o PO. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Volki: Korwin jasno mówił, że program Konfederacji jest tylko po to, aby zdobyć głosy. Więc nie wydaje mi się, że mówił o mnie, bo ja nie dam się na to nabrać
No właśnie z tego powodu mówił o takich ludziach jak ty, że są mało rozumni, skoro nie rozumieją prostych zdań i kłamią.
@Volki: Misiu, ale jak atakowanie koalicjanta oraz ideowego sojusznika miałoby im zaszkodzić? Powiem więcej - gdyby konfy w sejmie nie było, to i PiS byłby lepszą partią, bo nie mógłby sobie na tyle pozwolić.