Aktywne Wpisy
Cosipi +236
Hahah
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
NoMoreTearsJustSmile +431
Jestem przeciwnikiem Konfederacji, ale Kraśko to już konkretnie odleciał. Niech pyta go o program wyborczy, a nie o cytaty jakichś ludzi na listach Konfederacji. Jestem ciekawa czy Kraśko będzie pytał Tuska o słowa "dupiarz" z ust Trzaskowskiego ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #tvn24 #tvn #bekazlibka #bekazlewactwa
#konfederacja #tvn24 #tvn #bekazlibka #bekazlewactwa
Zrodlo
@severh: teraz już jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kota i tak będę wypuszczać i niech łapie inne zwierzęta, bo taka jest jego natura.
Może dlatego, że większość czasu spędzają w domach/blokach? Chyba nie sugerujesz, że w mieście i na wsi istnieje identyczne podejście co do swobody poruszania się kotów?
Za Wiki
Komentarz usunięty przez moderatora
@Davidozz: hasło klucz: koty wolno żyjące. Chociaż w miastach też są osoby, które puszczają koty luzem, a na wsi takie, które mają je pod kontrolą. I żebyś nie wyciągnął pochopnych wniosków, bo dałeś wstawkę o wsi -> nie było słowa o tym, że na wsi
poza tym kot mierzy swoją przestrzeń pionowo, nie poziomo, więc i na 10m2 mogłoby mu być dobrze, to nie kwestia powierzchni mieszkania
a dlaczego trzymanie kota w zamkniętej przestrzeni miałoby być jego męczeniem? już pomijając inwazyjność gatunku, tylko w ten sposób jesteś w stanie kontrolować to, czym twój kot się odżywia, czy