@DoktorNauk: kurcze fajnie, to moje z wczoraj: - byłem z koleżankami nad jeziorem - mój wniosek o awans został pozytywnie zaopiniowany przez kierownika - dziewczyna która mi się podoba i z którą się spotkałem ostatnio jest mną mocno zainteresowana i chce się spotkać ponownie
@Mrbimbek: chłop na tagu przegryw, pewnie z depresją cieszy się z pogody i wpisuje to jako rzecz za którą jest wdzięczny, a Ty wylatujesz z takim czymś ლ(ಠ_ಠლ)
@niemampomyslunannick: od 13 lat choruje na depresję i nerwicę, myślałem że można się podzielić czymś pozytywnym? Czy chodzi tylko o to by użalać się nad sobą?
@niemampomyslunannick: nikomu niczego nie chce dowalać, cieszę się po prostu z drobnych rzeczy. W końcu udało mi się wyjść z domu bo mnie ostatnio nerwica mocno w nim trzyma, zarabiam tyle że ledwo starcza od wypłaty do wypłaty a z ostatnich 20 spotkań z dziewczynami z Badoo/tinder nie wyszło kompletnie nic więcej.. ewentualnie jednorazowy seks, teraz też nie jest powiedziane że coś więcej będzie, ale chociaż jakieś zainteresowanie pozostało
-Posprzątałem strych, odkurzyłem i umyłem podłoge.
-Obiad był ok.
-Pogoda była tropikalna jak lubię
#przegryw
- byłem z koleżankami nad jeziorem
- mój wniosek o awans został pozytywnie zaopiniowany przez kierownika
- dziewczyna która mi się podoba i z którą się spotkałem ostatnio jest mną mocno zainteresowana i chce się spotkać ponownie
Komentarz usunięty przez moderatora