Wpis z mikrobloga

brawo, nie spodziewałem się że jest ktoś kto nie da rady się domyślić

@Deska_o0: No przykro mi bardzo, ale nie każdy poza tobą jest wstanie coś zrozumieć z tego bełkotu pod wpływem emocji.

możesz wybrać "etykę" wykładaną przez absolwentów kul

słowo klucz - możesz, ale nie musisz. Mój znajomy z czasów szkoły średniej też się wypisał z religii. Nie musiał chodzić ani na religię, ani na etykę.
  • Odpowiedz
@Deska_o0: ale to ty nie masz pojecia o temacie jak na razie.

Od 1 września 2023 dla uczniów klas IV szkół podstawowych i I klasy szkół ponadpodstawowych wszystkich typów

CIekawe czy ustawa już przeszła, co i tak nie zmienia faktu, że aktualnie, miesac temu i dużo wczesniej ani religia ani etyka nie są ani nie były wymagane.

To już twój drugi fikołek. Jestem ciekawy kolejnych.
  • Odpowiedz
powinienem był domyślić się że przyklaskujesz realnej indoktrynacji w kraju,

@Deska_o0: nic bardziej mylnego. W jaki sposób etyka indoktrynuje kraj?

za zagrożenia uważasz debila dyrektora szkoły z Londynu xD

Owszem, uważam za zagrożenie jakiekolwiek wmuszanie komukolwiek czegoś wbrew jego woli. Na chwilę obecną ani religia ani etyka nie są wymagane co jak najbardziej popieram.
  • Odpowiedz
@Czlowiek_Ludzki: importuj sobie problemy z zagranicy ciesząc się że dokładnie to czego podobno tak bardzo się obawiasz jest realizowane tylko że strony która ci odpowiada, jesteś strasznym hipokrytą, ale w sumie nie dziwię się, cześć
  • Odpowiedz
@Deska_o0: A ty dopowiadaj sobie i decyduj o czym mówimy bo ty tak chcesz robiąc przy tym różnorakie fikołki. Powoli wycofuj się z konwersacji bo twój rozmówca nie jest wcale taką osobą, jaką sobie wyobrarzasz (no bo skoro ktoś broni nieobowiązkowych lekcji religii to musi być katolem xD) i w tym wypadku nie masz żadnych sensownych argumentów. Na koniec zesraj się i wyciągnij wnioski z d--y, i zwyzywaj od hipokrytów
  • Odpowiedz
@Deska_o0: a ty zaparz se melise bo chociaz juz sie pozegnales i zakonczyles rozmowe to szybko odpisales. Serio tak bardzo nie interesuje cie co pisze ze odpisujesz po 30 sekundach? I nie klep klawiatury pod wplywem emocji bo wychodzi bezsensowny belkot, raz juz sie popisales (chociaz cala rozmowe pieprzysz bez sensu, ale chociaz slowa skladaja sie w sensowna calosc). Oczywiscie jak tak lubisz miec ostatnie zdanie, to nie krepuj sie,
  • Odpowiedz