Ale super trolling! pokazanie się jako partnera biznesowego który łamie wcześniejsze ustalenia na ostatnią chwile xD #konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka
@NoJakNieJakTak: Ależ oczywiście że wolny rynek, mam nadzieje że Nocny Targ będzie się tłumaczył w sądzie. Taki nieprofesjonalizm trzeba zwalczać, gdyby mu odmówili, albo odwołali z większym wyprzedzeniem to byłoby wszystko okej.
No ale dla was lewaczków to jest super trolling, zaoranie prawaka. Gdyby role się odwróciły to byscie płakali i wzywali wyborczą na ratunek wraz z oko press xD
@ajuto00: ja typowym prawakiem nie jestem, widze afere to sprawdzam.
Po prostu ja uważam że czy firmy czy pracownicy powinni mieć jakąś etykę pracy i dotrzymywania umów.
Zresztą żałosne jest samo nazywanie tego trollingiem. #!$%@? no poważna firma która organizuje eventy żeby pisała że strollowała kogoś bo odmówiła na ostatnią chwilę, super żart!
@ButtHurtAlert: Przecie nawet nie było żadnej umowy xD
W innym wypadku - czemu Mentzen nie grozi pozwem? Lokal też mówi, że nic nie podpisywali. Jeszcze do tego trollingu zaraz dojdą procesy o zniesławienie xD
@ButtHurtAlert: A dowody na to masz gdzie? Czy tak sobie tylko zakładasz? A Mentzen to wspaniałomyślnie nie wyciągnie konsekwencji, choćby mógł? ( ͡°͜ʖ͡°)
A nawet ustne ustalenie jest ważne
Nie, nie jest. I oni chcą rządzić państwem, jak nie potrafi ogarnąć pubu na imprezę xD
A dowody na to że mentzen nie ma umowy masz na to gdzie.
@ButtHurtAlert: A to trzeba udowodnić, że coś istnieje, czy że czegoś nie ma? To Mentzen twierdzi, że na coś się umawiali, powinien dostarczyć dowody. Z resztą kurna znasz tych ludzi, już by w prokuraturze siedział, gdyby miał jakikolwiek papier na to xD
A jak umowa była, to zapewne są tam przewidziane kary za jej zerwanie, czyż nie? Czy
Nie, nie jest. I oni chcą rządzić państwem, jak nie potrafi ogarnąć pubu na imprezę xD
@aegispolis: co? XD Umowy ustne jak najbardziej są ważne. Gdy wsiadasz do taksówki i zamawiasz kurs do punktu A, a cierp zawiezie cię w przeciwnym wypadku to co? Grzecznie mu płacisz i wysiadasz? Typie xD Kodeks cywilny pozwala na zawieranie umów ustnych i są one wiążące.
@L3stko: lestko ty lepiej serio nic nie pisz już, bo zawsze się tylko kompromitujesz. Spróbuj pod przedszkolem, czy coś ( ͡°͜ʖ͡°)
A jak ja teraz powiem, że obiecałeś mi mieszkanie, to na kim leżałby ciężar udowodnienia tego, że mam rację? Jaką karę zapłacisz, skoro nie dałeś mi tego mieszkania? Co tobie grozi?
Ależ oczywiście że wolny rynek, mam nadzieje że Nocny Targ będzie się tłumaczył w sądzie. Taki nieprofesjonalizm trzeba zwalczać, gdyby mu odmówili, albo odwołali z większym wyprzedzeniem to byłoby wszystko okej.
No ale dla was lewaczków to jest super trolling, zaoranie prawaka. Gdyby role się odwróciły to byscie płakali i wzywali wyborczą na ratunek wraz z oko press xD
troche sie odkleiles ale sie nie dziwie, bo latwo jest sie
@ChomikSon: ale czy ktoś w ogóle mowi ze nocny targ zrobił cos wbrew prawu?
Wolny rynek działa również teraz, mogę wyrazić swoją opinię na temat tego co widzę. A widze ze obie strony nie negują faktu istnienia jakichs ustaleń, mentzen bezpośrednio, targ pośrednio.
Lewica ma tendencje do rozdmuchiwania spraw zanim znane są szczegóły czy widok innych stron, tak było z wrzuceniem pod tramwaj lu, tak było z zeszłorocznymi gwałtami(na UW), tak
#konfederacja #4konserwy #neuropa #polityka
Zrobili sobie reklamę w kręgach liberalno-lewicowych i antyreklamę wśród kół prawicowych. Czy im to się opłaciło, to już nie mnie decydować.
Po prostu ja uważam że czy firmy czy pracownicy powinni mieć jakąś etykę pracy i dotrzymywania umów.
Zresztą żałosne jest samo nazywanie tego trollingiem. #!$%@? no poważna firma która organizuje eventy żeby pisała że strollowała kogoś bo odmówiła na ostatnią chwilę, super żart!
W innym wypadku - czemu Mentzen nie grozi pozwem? Lokal też mówi, że nic nie podpisywali. Jeszcze do tego trollingu zaraz dojdą procesy o zniesławienie xD
A nawet ustne ustalenie jest ważne
@ButtHurtAlert: A dowody na to masz gdzie? Czy tak sobie tylko zakładasz? A Mentzen to wspaniałomyślnie nie wyciągnie konsekwencji, choćby mógł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No #!$%@? pomyśl przez chwile xD
@ButtHurtAlert: A to trzeba udowodnić, że coś istnieje, czy że czegoś nie ma? To Mentzen twierdzi, że na coś się umawiali, powinien dostarczyć dowody. Z resztą kurna znasz tych ludzi, już by w prokuraturze siedział, gdyby miał jakikolwiek papier na to xD
A jak umowa była, to zapewne są tam przewidziane kary za jej zerwanie, czyż nie? Czy
ale odklejka ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@aegispolis: co? XD Umowy ustne jak najbardziej są ważne. Gdy wsiadasz do taksówki i zamawiasz kurs do punktu A, a cierp zawiezie cię w przeciwnym wypadku to co? Grzecznie mu płacisz i wysiadasz? Typie xD
Kodeks cywilny pozwala na zawieranie umów ustnych i są one wiążące.
A jak ja teraz powiem, że obiecałeś mi mieszkanie, to na kim leżałby ciężar udowodnienia tego, że mam rację? Jaką karę zapłacisz, skoro nie dałeś mi tego mieszkania? Co tobie grozi?
* kierunku
@ButtHurtAlert: Wybacz, ale nie mogę na to odpowiedzieć inaczej, niż - XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kucu plz, wyjdź kiedyś z piwnicy, zobacz jak świat wygląda i przestań się uczyc o nim na wykopie.
Szkoda dyskutować w takim razie skoro jedynym twoim argumentem jest wyzywanie i "xD", zwłaszcza że już cie widziałem i robiłeś to samo wcześniej xd
Ale wracając do początku - skoro klub pisze że przez przypadek udał im się "trolling" to co, według ciebie nie było żadnych ustaleń?
@ButtHurtAlert: no dogrywali umowe ale jej nie podpisali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
troche sie odkleiles ale sie nie dziwie, bo latwo jest sie
Wolny rynek działa również teraz, mogę wyrazić swoją opinię na temat tego co widzę.
A widze ze obie strony nie negują faktu istnienia jakichs ustaleń, mentzen bezpośrednio, targ pośrednio.
Lewica ma tendencje do rozdmuchiwania spraw zanim znane są szczegóły czy widok innych stron, tak było z wrzuceniem pod tramwaj lu, tak było z zeszłorocznymi gwałtami(na UW), tak