Wpis z mikrobloga

@NoJakNieJakTak: Ależ oczywiście że wolny rynek, mam nadzieje że Nocny Targ będzie się tłumaczył w sądzie. Taki nieprofesjonalizm trzeba zwalczać, gdyby mu odmówili, albo odwołali z większym wyprzedzeniem to byłoby wszystko okej.

No ale dla was lewaczków to jest super trolling, zaoranie prawaka. Gdyby role się odwróciły to byscie płakali i wzywali wyborczą na ratunek wraz z oko press xD
@ajuto00: ja typowym prawakiem nie jestem, widze afere to sprawdzam.

Po prostu ja uważam że czy firmy czy pracownicy powinni mieć jakąś etykę pracy i dotrzymywania umów.

Zresztą żałosne jest samo nazywanie tego trollingiem. #!$%@? no poważna firma która organizuje eventy żeby pisała że strollowała kogoś bo odmówiła na ostatnią chwilę, super żart!
A dowody na to że mentzen nie ma umowy masz na to gdzie.

@ButtHurtAlert: A to trzeba udowodnić, że coś istnieje, czy że czegoś nie ma? To Mentzen twierdzi, że na coś się umawiali, powinien dostarczyć dowody. Z resztą kurna znasz tych ludzi, już by w prokuraturze siedział, gdyby miał jakikolwiek papier na to xD

A jak umowa była, to zapewne są tam przewidziane kary za jej zerwanie, czyż nie? Czy
A nawet ustne ustalenie jest ważne

Nie, nie jest. I oni chcą rządzić państwem, jak nie potrafi ogarnąć pubu na imprezę xD

@aegispolis: co? XD Umowy ustne jak najbardziej są ważne. Gdy wsiadasz do taksówki i zamawiasz kurs do punktu A, a cierp zawiezie cię w przeciwnym wypadku to co? Grzecznie mu płacisz i wysiadasz? Typie xD
Kodeks cywilny pozwala na zawieranie umów ustnych i są one wiążące.
@L3stko: lestko ty lepiej serio nic nie pisz już, bo zawsze się tylko kompromitujesz. Spróbuj pod przedszkolem, czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jak ja teraz powiem, że obiecałeś mi mieszkanie, to na kim leżałby ciężar udowodnienia tego, że mam rację? Jaką karę zapłacisz, skoro nie dałeś mi tego mieszkania? Co tobie grozi?
@aegispolis: No i się zesrał i już zaczął wyzywac od kucy i piwniczaków. Ehh nigdy sie małpy nie nauczycie.

Szkoda dyskutować w takim razie skoro jedynym twoim argumentem jest wyzywanie i "xD", zwłaszcza że już cie widziałem i robiłeś to samo wcześniej xd

Ale wracając do początku - skoro klub pisze że przez przypadek udał im się "trolling" to co, według ciebie nie było żadnych ustaleń?
@ButtHurtAlert:

Ależ oczywiście że wolny rynek, mam nadzieje że Nocny Targ będzie się tłumaczył w sądzie. Taki nieprofesjonalizm trzeba zwalczać, gdyby mu odmówili, albo odwołali z większym wyprzedzeniem to byłoby wszystko okej.

No ale dla was lewaczków to jest super trolling, zaoranie prawaka. Gdyby role się odwróciły to byscie płakali i wzywali wyborczą na ratunek wraz z oko press xD

troche sie odkleiles ale sie nie dziwie, bo latwo jest sie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ChomikSon: ale czy ktoś w ogóle mowi ze nocny targ zrobił cos wbrew prawu?

Wolny rynek działa również teraz, mogę wyrazić swoją opinię na temat tego co widzę.
A widze ze obie strony nie negują faktu istnienia jakichs ustaleń, mentzen bezpośrednio, targ pośrednio.

Lewica ma tendencje do rozdmuchiwania spraw zanim znane są szczegóły czy widok innych stron, tak było z wrzuceniem pod tramwaj lu, tak było z zeszłorocznymi gwałtami(na UW), tak