Aktywne Wpisy
Żeby zemleć kawę potrzebujesz młynka za 1500 zł bo jak kupisz tańszy to się nie da jej pić.
Taki mi doradzono na forum poświęconym kawom.
Mam sobie kupić kawiarkę za 600 zł, młynek za 900 zł i kawę za 200 za kilogram i łyżkę za 50 zł bo się nie godzi używać tańszej.
Jak ja nienawidzę takich ludzi.
#kawa
Jednak kupię zwykły elektryczny młynek za 100 zł, kawiarkę za 200.
Taki mi doradzono na forum poświęconym kawom.
Mam sobie kupić kawiarkę za 600 zł, młynek za 900 zł i kawę za 200 za kilogram i łyżkę za 50 zł bo się nie godzi używać tańszej.
Jak ja nienawidzę takich ludzi.
#kawa
Jednak kupię zwykły elektryczny młynek za 100 zł, kawiarkę za 200.
#polityka #andruszkiewicz
Dzień dobry wszystkim mirkom i mirabelkom
Kilka spraw ogłoszeniowych:
1. Startuję z list Konfederacji w najbliższych wyborach.
2. Ostatnie miejsce na liście w Łodzi to Ja.
3. Jako były zbanowany Bordo w jednej z pierwszych akcji #stobanowdlaprawakow postanowiłem stworzyć POLITYCZNY profil informacyjny również na Wykopie. Świadomy, iż w tagu #polityka istnieją same zwyrole interesanci polityki, mam zamiar na czas kampani informować o moich działaniach i co kilka dni odpowiadać na
Dzień dobry wszystkim mirkom i mirabelkom
Kilka spraw ogłoszeniowych:
1. Startuję z list Konfederacji w najbliższych wyborach.
2. Ostatnie miejsce na liście w Łodzi to Ja.
3. Jako były zbanowany Bordo w jednej z pierwszych akcji #stobanowdlaprawakow postanowiłem stworzyć POLITYCZNY profil informacyjny również na Wykopie. Świadomy, iż w tagu #polityka istnieją same zwyrole interesanci polityki, mam zamiar na czas kampani informować o moich działaniach i co kilka dni odpowiadać na
#polityka #konfederacja #mentzen #poznan #dyskryminacja
Chociaż w ogóle śmieszne jest to, że lewactwo krzyczy o równości i tolerancji, ale nie ma jej dla innych.
@wykopowicz_ka śmieszne jest to, że prawactwo pieprzy ciągle o wolnym rynku, ale jak wolny rynek jest przeciwko nim to nagle problem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@L3stko: tak działa wolny rynek lewaku, już pewnie nie pamiętasz jak klaskałeś uszami, kiedy drukarz odmówił drukowania ulotek lgbt, co hipokryto? xD
No organizacja chrzcin dla 15 osób przez randoma to to samo co jakiś więc polityczny osoby o kontrowersyjnych poglądach na terenie należącym do "lewaków" xD
A jeśli jest jak piszesz to tylko woda na młyn dla Memcena, czyż nie? Wytoczyć pokazowy proces wstretnemu lewactwu i zwyciężyć w imię
wolność powinna działać w dwie strony. Memceny chcą sobie wybierać a resztę gnoić to niech sami będą na każdym kroku gnojeni.
Wyraźnie z postu Mentzena wynika, że jakaś umowa była.
Wyraźnie z postu Mentzena wynika, że jakaś umowa była.
@AshtarPL No to napisałem - niech idą do sądu i udowodnią zawarcie tej umowy ustnej.
@L3stko: nie, nie pamiętam. Przypomnij mi(。◕‿‿◕。)
Chociaż w ogóle śmieszne jest to, że lewactwo krzyczy o równości i tolerancji, ale nie ma jej dla innych.
@wykopowicz_ka:
"#!$%@?ć LGBT i lewaków, nie wykonany dla was usług i będziemy próbowali zmienić prawo pod nasze poglądy, żeby zmusić innych do życia wg naszych zasad!
Zaraz, gdzie jest wasza tolerancja wy lewaki?!"
Ty to jesteś mózg @wykopowicz_ka!