Aktywne Wpisy
Ktore_to_juz_konto +500
Co to kuwa jest? XD
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja #polityka
Tusk rywalizuje w konkursie na najbardziej idiotyczny postulat gospodarczo-polityczny w historii RP?
#bekazlewactwa #gielda #4konserwy #konfederacja #polityka
F_Ogot +212
Już wiem dlaczego najgorsza rudera w jakiej spałem ma na #booking średnią ocen 9.5 i zero (aż do tej pory) negatywnych opinii xD
Chłop mnie straszy sądem za opinię, chcę kupić samochód, a potem znowu straszy sądem za fałszywe dane na Google xD
I jeszcze JEGO INFORMATYK JUŻ MNIE NAMIERZYŁ PO IP - chłop wysyła mi zdjęcia mojego domu (no niezbyt) na podstawie adresu rozliczeniowego z Booking xD
#patologiazewsi #patologia #heheszki #
Chłop mnie straszy sądem za opinię, chcę kupić samochód, a potem znowu straszy sądem za fałszywe dane na Google xD
I jeszcze JEGO INFORMATYK JUŻ MNIE NAMIERZYŁ PO IP - chłop wysyła mi zdjęcia mojego domu (no niezbyt) na podstawie adresu rozliczeniowego z Booking xD
#patologiazewsi #patologia #heheszki #
Problem z cenami węgla to problem zer spadkiem podaży z powodów technologicznych.
Dopłaty do węgla dla klientów to dosłownie najgłupsze możliwe rozwiązanie. Problemów z podażą nie rozwiążą, za to cena jeszcze mocniej pójdzie w górę, a dodatkowe 11 mld zł impulsu inflacyjnego pięknie podbije inflację.
Tak to jest kiedy banda debili dorwie się do władzy. PiS jest bezsilny wobec problemów wymagających kompleksowych długotrwałych działań. Rzeczy, które należy przewidzieć i przeciwdziałać im z wyprzedzeniem. Całe te 7 lat to ślizganie się po czasach globalnej koniunktury i rozwiązywanie każdego problemu większymi transferami pieniężnymi. Dosłownie jedne co potrafią to wydawać kasę.
To są ludzi, którzy zaskoczyła rocznica 100-lecia odzyskania niepodległości, a by mieli sobie z mitygowaniem globalnych zaburzeń na rynku energetycznym? xDD
#bekazpisu #takaprawda #neuropa #energetyka #polityka
@czeskiNetoperek: Amen.
Umierającemu z pragnienia na pustyni pewnie też by dali 500 zł na wodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)