Aktywne Wpisy
janekhe +175
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
FEMBOYS +70
Kurde, właśnie mi się przypomniało jak ojciec pierwszy i w sumie jedyny raz w życiu zabrał nas na "rodzinne wakacje, nad morzem!" (ꖘ‸ꖘ)
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Od dawna chodziło mi takie coś po głowie i wczoraj w końcu zrealizowałem pomysł. W sumie, to nawet sprawnie poszło ;)
Trasa: Palenica - Dolina Pięciu Stawów - Zawrat - Krzyżne - Dolina Pięciu Stawów - Morskie Oko - Rysy - Morskie Oko - Palenica
Całość zrobiona w 13 godzin i 37 minut. Sama Orla Perć pokonana w 2 godziny i 23 minuty.
#gory #tatry
Choć jak potem wracałem do Palenicy i mijałem ekipy schodzące z Rysów, to dało się usłyszeć komentarze, że "był hardkor". Więc wszystko zależy od własnego poziomu.
Natomiast zakwasów nie ma żadnych.
W sumie to fajny pomysł, że też kiedyś na to nie wpadłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na odcinku Zawrat - Kozi spotkałem ze 30-40 osób, na całej reszcie nie więcej niż 10.
Mam jeszcze parę innych pomysłów na długie przejścia ;)
Fajna jeszcze, szczególnie jak się idzie dość ściśle, a nie omija trudności.
czym nagrywałeś trasę??