Wpis z mikrobloga

@cpt_foley: a co innego mogło się z nimi stać, jeśli nawet friz, głowny pomysłodawca, mowił od 2 lat? ze najlepsze dni sa za nimi, a potem sam był w szoku ze upadek nie następuje jeszcze.

Teraz koniec ekipy, czy jak oni to mówią "domy ekipy" jeden wielki znak zapytania, potem zacieraniae się osób i osobistości. Pierwszy będzie mini majk, a potem powoli najsłabesz ogniwa a jest spora sznaszna, ze bedzie to
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cpt_foley: @tabarok: @topikPajak: friz zarobił w ub. roku ponad 9mln zl na czysto, większość firm z nc tyle przychodów nie ma w ciągu kilku lat
nie na darmo tam styczeń i jego ekipa siedzi, ciekawa spolka do obserwacji technicznie bo na dnie już jest
a tą gorke to nie oni zrobili bo nie było inf o zbyciu pakietów akcji a ostatnie akcje od bba przed samym przejściem na giełdę
  • 0
@aphil: spokojnie, okaże się w czasie. zresztą tromba się wyprzedaje ktoś tu opisywał nawet dramę, bo chyba się pokłócił z frizem i wklejane było że wykreślili go ze spółek. przy friza spółkach pracuje sztab ludzi, to co on pokazuje na filmach to tylko to, co publiczność ma zobaczyć
  • 1
@aphil: jeden produkt? doczytaj. ja tylko pobieżnie się interesowałem bo to nie mój target, ale na szybko lody, oranżady, paczki, ciuchy, mają swoje karuzele w parku rozrywki, gierki w trakciefilm animowany... i pewnie wiele więcej. Na razie cisza, bo im pewnie nie zależy żeby dmuchać na pusto zauważ że są oszczędni w info
@micomak:
ale co z tego ze maja tyle "produktów" skoro tylko lody im generują większość $$?
- napoj to kompletna klapa
- paczki tylko przez chwile robily szum potem kazdy olal je
- ciuchy nie robia polowy tego co w 2k19
- gra to tez kompletna klapa
- film musze dac na platna platforme inaczej nie zarobia duzo $
pozdr
  • 0
@aphil: no, ale skąd wiesz takie rzeczy, jak nie było żadnego infa albo sprawozdania? to co piszesz może mieć miejsce, tak samo jak przeciwne zdarzenia do tych co napisałeś
  • 0
@aphil: słyszałeś o takim czymś jak informacje poufne lub insajtrejding? wiesz, że teraz muszą dawać oficjalne infa, bo są notowani na nc?
@micomak: przeczytałeś moj komentarz? przeciez firmy notowane na giełdzie informują opinie publiczna o swoich sukceach bo jak inaczej maja zwrocic na siebie uwage? widze ze kolega próbuje bronic swoich idoli ^:^
  • 0
@aphil: xd idoli, kup dowolna spolke z nc która daje info o każdym zdarzeniu by zrobić podbitkę i nakarmić drobnych swoimi akcjami, proponuję zaczac np od aqt water. zaczynasz tematy nie znając faktów, wypisując glupoty, więc ciężko z toba dyskutowac. chcesz znać info z pierwszej ręki napisz do spółki, może ci udostępnia wyniki sprzedaży ¯\_(ツ)_/¯
@micomak: to powiedz mi ekspercie jak świeża spółka ma zachęcić ludzi do zainwestowania? poza tym nie o kazdym zdarzeniu tylko o sprzedazy ich kluczowych produktów a to jest roznica drogi kolego
@micomak: a wiesz ze 99% firm informuje jak wygląda sprzedaz ich nowego produktu? wiem ze dla ciebie to moze byc "Dziwne" ale takim sposobem firmy zachęcają do inwestowania w ich spółkę :)