Aktywne Wpisy
spere +346
blackghost +14
Nie kumam tego hype na nieruchomości.
Każdy ledwo urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 5/6 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 900k.
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100
Każdy ledwo urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 5/6 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 900k.
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100
#gielda #friz #ekipa
Teraz koniec ekipy, czy jak oni to mówią "domy ekipy" jeden wielki znak zapytania, potem zacieraniae się osób i osobistości. Pierwszy będzie mini majk, a potem powoli najsłabesz ogniwa a jest spora sznaszna, ze bedzie to
Komentarz usunięty przez autora
nie na darmo tam styczeń i jego ekipa siedzi, ciekawa spolka do obserwacji technicznie bo na dnie już jest
a tą gorke to nie oni zrobili bo nie było inf o zbyciu pakietów akcji a ostatnie akcje od bba przed samym przejściem na giełdę
ale co z tego ze maja tyle "produktów" skoro tylko lody im generują większość $$?
- napoj to kompletna klapa
- paczki tylko przez chwile robily szum potem kazdy olal je
- ciuchy nie robia polowy tego co w 2k19
- gra to tez kompletna klapa
- film musze dac na platna platforme inaczej nie zarobia duzo $
pozdr