Aktywne Wpisy

Znalazłem w Internecie to zdjęcie bez podpisu, ale zgaduję, że to przystojni kawalerowie z nocnej.
źródło: kawalerowie
Pobierz#hotelparadise Ona przepraszam czy się wybiela?
źródło: 1000023307
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: kawalerowie
Pobierz
źródło: 1000023307
PobierzWykop.pl
Nieironicznie ma mniejsze zasięgi niż moja koleżanka z pracy która jest ... klubową dziewczyną. Co tydzień w klubach/imprezuje/ wrzuca fotki z filtrami na których wygląda ładnie i taka dziewczyna właśnie jest promowana wszystkim jej znajomym przez co zdobywa kilkaset tysięcy lajków a muzyk który znany jest na całą Polske przez algorytm jest uznawany za nikogo i jest ukrywany xD. Taki Z.b.u.k.u ma średnio po 200 lajków pod postami. Przypominam Raper mający złotą płytę, 480 koła wyświetleń.
Czy doszliśmy właśnie do momentu w którym to Korporacja decyduje jak masz żyć i jakich treści słuchać? Dla mnie to zaczyna być creepy bo wszyscy korzystają z mediów społecznościowych a dziś wystarczy kliknięcie i jesteś wyłączony gdy nie spodobasz się algorytmowi. Dochodzimy do momentu że miliarderzy bezproblemowo mówią ludziom jak mają żyć i co mają robić co w przyszłości prowadzi do niewolnictwa
#kapitalizm #polityka #neuropa #facebook #famemma #primemma #pytanie
źródło: comment_1658173179yIrdxbDsuI4DbZDOwGNAc0.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?v=QrbDyMylEMY&ab_channel=YoungBloodTV
Albo jestem po prostu p----------y albo faktycznie świat działa tak ze o tym czy jesteś wartościowym człowiekiem decyduje g---o algorytm
nikt cie nie zmusza do korzystania z social mediow i konsumowania tresci ktore ci podsuwaja, to twoj wybor