Aktywne Wpisy
przeczki +19
Pytanie do zaznajomionych z tematem. Taki pistolet będzie ok do jakiejś podstawowej obrony w razie W? Jeśli nie to dajcie jakieś propozycje co kupić bez zezwolenia #wojna
Caracas +53
Ale ja czegoś tu totalnie nie rozumiem. Zapewniano mnie przez ponad rok, że Ukraina wygrywa totalne wojnę. Ostatnio wysokiej rangi polityk z Ukrainy stwierdził, że Ukraina a o druga najpotężniejsza armia świata zaraz po USA.
Rosja miała być już od kilkunastu tygodni bankrutem.
Po co zatem wysyłać tam NATO? :)
#ukraina #wojna
Rosja miała być już od kilkunastu tygodni bankrutem.
Po co zatem wysyłać tam NATO? :)
#ukraina #wojna
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Piszę tutaj jako przestroga dla mirków którzy zastanawiają się nad zabiegiem obrzezania. 2 lata temu obrzezałem się całkowicie. Doznania podczas penetracji zmniejszyły się o jakieś 70%, sex oralny? Uczucie takie jakby panna ssała ci palca u dłoni, czyli jeszcze gorzej. Do tego wszystkiego zaczynają się problemy z potencją, chłop 28 lat musi się wspomagać chemią, śmiechu warte. Chyba będzie magik bo to jest niepojęte. #przegryw #seks
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62d51dd891574ffe91ac2990
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23937309/
TL;DR: Przeanalizowano 36 badań na ten temat. Wnioski? Wyniki sugerują, że obrzezanie mężczyzn nie ma negatywnego wpływu na funkcje seksualne, wrażliwość, doznania seksualne lub satysfakcję.
Może u Ciebie są jeszcze jakieś czynniki?
Chłop pewnie zrobił sobie Low&Tight i stracił najwięcej czułych miejsc na penisie. Takie obrzezanie jest promowane przez naszych urologów bo to partacze i tylko to potrafią.
Należy robić zabiegi High&Tight albo High&Loose.
Zapraszam na forum Męskie Zdrowie. Przykładów i opisów mnóstwo.
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez moderatora