ludzie glusjacy na Ripple to skonczeni idioci, ale oni musza poczekac az skoncza sie regulacje i nagle FED oglosi, ze amerykanski CBDC bedzie oparty o XRPL (sprawdzcie kto to Michael Barr i co robi w Fedzie ;-) ) domyslcie sie tez dlaczego SEC pozwalo Ripple i dlaczego XRP bedzie miec osobna sciezke prawna niz reszta krypto ... polecam polaczyc kropki..... Cardano tez nie zbankrutuje, bardzo solidne podstawy maja. Jak mialbym stawiac koniecznie
@Distri_guy: ale ty to musisz mieć wiedzę, że się domyśliłeś i połączyłeś te kropki a nie jak reszta skończonych idiotów. wow, normalnie mi zaimponowałeś
@Distri_guy: pewnie cię tu już nie będzie ale ok. 18.07.2023 cię wołam i jak cena xrp będzie na podobnym poziomie (Względem btc) to jednak ty jesteś skończonym debilem
@eloraptak: czy ciekawa to nie wiem. Ale na bank prawdziwa: xrp nie jest potrzebne do korzystania z sieci xrpl. Więc nawet jeśli ta sieć będzie używana przez każdego na świecie to nikt nie będzie potrzebował ich coinów. Plus ostatnio chyba jeden z twórców skończył w końcu zrzucać swoje bagi. uważasz, że prezes pozbywający się akcji swojej firmy dobrze o tej firmie świadczy? @parowka_al_dente: to byłoby zbyt proste pytanie xd
@WhiskeyIHaze Jeśli jest na bank prawdziwa, to chętnie obczaję źródło, które mówi że XRPL nie wymaga XRP. Przecież istotą tego tokena jest przemieszczanie i konwertowanie dowolnego value.
Po 1, tak prezesi sprzedają akcje swoich spółek. Po 2, Jed nie ma nic wspólnego z Ripple od lat i ma swój własny projekt. Też bym upłynnił token, który otrzymałem w ramach zadośćuczynienia.
@eloraptak: do czego potrzebujesz coina xrp przy używaniu sieci xrpl? wołam @kamil-wasniewski bo on w tym siedzi to ci wytłumaczy, że w tej sieci nie potrzebujesz xrp, żeby opłacać transfer czy co tam chcesz. 1. wiem, że to robią ale to przeważnie jest źle odbierane przez inwestorów. Musk, żeby sprzedać akcje tesli teraz wymyślił jakieś zakupy twittera xd 2. może i nie ma ale był jednym z
@WhiskeyIHaze: xrp jest niezbedne do korzystania z xrpl. Kazda transakcja pali fee. CBDC nie zwiekszy ceny, ale zwiekszy Liquidity, ktore jest najwaznijsze dla xrpl bo to jeden wielki DEX, chyba najstarszy.
Jed, ten od MtGox, zawsze wychodzi z projektow i zawsze chce ten projekt #!$%@?. Czekam az #!$%@? ze Stellar.
@parowka_al_dente: @kamil-wasniewski: a to coś mi się musiało #!$%@?ć xd ale tam chyba chodziło o to, że banki korzystają z ich softu ale nie sieci? i może dlatego to tak skojarzyłem, że nie używają ich tokena.
@WhiskeyIHaze: banki korzystaja z RippleNet, scentralizowanym system wiadomosci, cos jak Swift. Ripple robi soft dla bankow i tylko kilka produktow wykorzystuje xrp. xrpl to blockchain, Ripple posiada w #!$%@? xrp, ale nodow chyba jakos 7%
#bekazpisu #pis #po Nie uważacie, że tusk trochę przegina? Jak tak dalej będzie to będziemy mieli początek wojny domowej, bo dwóch dziadków walczy ze sobą, nie zważając na konsekwencje.
ktory projekt szybciej zbankrutuje?
xrp na 97 pozycji...
@Distri_guy: ale ty to musisz mieć wiedzę, że się domyśliłeś i połączyłeś te kropki a nie jak reszta skończonych idiotów. wow, normalnie mi zaimponowałeś
Komentarz usunięty przez moderatora
Plus ostatnio chyba jeden z twórców skończył w końcu zrzucać swoje bagi. uważasz, że prezes pozbywający się akcji swojej firmy dobrze o tej firmie świadczy?
@parowka_al_dente: to byłoby zbyt proste pytanie xd
Po 1, tak prezesi sprzedają akcje swoich spółek. Po 2, Jed nie ma nic wspólnego z Ripple od lat i ma swój własny projekt. Też bym upłynnił token, który otrzymałem w ramach zadośćuczynienia.
@eloraptak: do czego potrzebujesz coina xrp przy używaniu sieci xrpl? wołam @kamil-wasniewski bo on w tym siedzi to ci wytłumaczy, że w tej sieci nie potrzebujesz xrp, żeby opłacać transfer czy co tam chcesz.
1. wiem, że to robią ale to przeważnie jest źle odbierane przez inwestorów. Musk, żeby sprzedać akcje tesli teraz wymyślił jakieś zakupy twittera xd
2. może i nie ma ale był jednym z
Jed, ten od MtGox, zawsze wychodzi z projektow i zawsze chce ten projekt #!$%@?. Czekam az #!$%@? ze Stellar.
ale tam chyba chodziło o to, że banki korzystają z ich softu ale nie sieci? i może dlatego to tak skojarzyłem, że nie używają ich tokena.
xrpl to blockchain, Ripple posiada w #!$%@? xrp, ale nodow chyba jakos 7%