Aktywne Wpisy

Itslilianka +17
Jadę oglądać moje wymarzone auto z czasów dzieciństwa. (。◕‿‿◕。) Na co zwracać uwagę? Nie mogę się doczekać aż usiądę za kółkiem #motoryzacja
źródło: temp_file5932323632188420765
Pobierz
DrCieplak +510
"Mąż zarabia 20 tys a ja 4 tys, dwa lata temu KUPILIŚMY dom". #p0lka

Polacy jak zwykle moralni zwycięzcy, tymczasem zachód pragmatycznie przeliczył i systematycznie będzie zmniejszał import. Ani trochę mi nie jest żal tego narodu, za głupotę się płaci.
A już w ogóle pękłbym ze śmiechu, gdyby po zakończonej wojnie Zełenski znowu poprzytulał się z polskim prezydentem, podziękował za fantastyczną postawę polskiego narodu, a potem zaprosił Niemców, Francuzów i Amerykanów do odbudowy kraju XDD
#wojna #bekazpisu #bekazpodludzi #rosja #ukraina
@stanleymorison: Nie, mogbyś przybliżyć temat?
Coś nie pykło? Bo nie zauważyłem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już teraz brakuje węgla w elektrowniach. Zobaczycie w zimę jak to wszystko #!$%@?. Pewnie kilka wytwórców upadnie.
Racjonalizm, rozmowe uznajecie za słabość. Tylko siłe szanujecie, wiec tak do was trzeba
Wiecej w tym spekulacji jak prawdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanMuchomorek:
Ile to razy już wszystko miało #!$%@?ąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1658145662yFyNEZc3oDEeKVrtYtSJrD.jpg
PobierzCzyli węgla nie brakuje tak? Szkoda. Rano Jaworzno mówili coś innego na naradzie
¯\_(ツ)_/¯
@PanMuchomorek:
Nie, brakuje.
Ale to nie znaczy, że wszystko #!$%@?. Życie nie jest czarno-białe Mirasku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo. Było to moje wyolbrzymienie. Ale będzie ciężko. Wytwórcy mają #!$%@? trochę
źródło: comment_1658152699hhtC0TVl6fvJWEXduDbhOT.jpg
Pobierzto był ostatni szantaż gazowy rosji
i uśmiechniemy się do rodaków tak ukradkiem, przez chwilkę (nie za długo bo to nie po naszemu)
@stanleymorison: pękaj już teraz i oszczędź nam tych wypocin