Aktywne Wpisy
Piotrek7231 +84
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 48.4% (559)
- 2 5.4% (62)
- 3 3.9% (45)
- 4 4.8% (56)
- 5 37.5% (433)
Pendulum1337 +350
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sufet: dokładnie obrzydliwe, widzę że się super rozumiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
JPRDL jest tyle poważnych problemów społecznych ale neuropstwo widzi tylko jeden
Echhhhhhhhh
@Mezomorfix: sofizmat rozszerzenia
Kim ty jesteś żeby decydować co jest ważne xd Dopóki np inflacja nie osiągnie 0% nie mogę np. martwić się złą segrgacją śmieci albo słabą Ekstraklasą? xddd
@Mezomorfix: To jakie sa te poważne problemy? Chętnie posłucham eksperta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poczytałbym więcej mądrych rzeczy, ale mam zablokowany jeden tag i ta wiedza do mnie nie dociera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedy Razem alarmuje w sprawie AGO to prawica organizuje wielkie liczenie murzynów w Przemyślu.
A ich wyborcy 2 lata to prostestach BLM robią wykopaliska o czarnym co w Kentucky powiedział "d--a".
@Mezomorfix: to jak z katolami XD
Rodzina (klan) jest podstawą bezpieczeństwa socjo-ekonomicznego w kulturach, gdzie Państwo jest słabe i po prostu nie ma innej struktury dającej oparcie. Dlatego najbardziej rodzinne we współczesnym świecie są rejony z największą biedą - środkowa Azja, Afryka, Bliski Wschód.
Kiedy polska prawica mówi o silnej rodzinie to jest slogan bez pokrycia, bo w kraju z silnymi instytucjami państwowymi, z działający usługami publicznymi, to wszędzie