Wpis z mikrobloga

Orientujecie się co zrobić jak mojego konkretnego nr budynku nie ma w Google Maps? Nie chcę zdradzać mojego adresu, ale mieszkam powiedzmy na ulicy Dupa 15. Jak wyszykuję Dupa 14 czy Dupa 16, to znajduje prawidłowo budynek, ale jak konkretnie dupa 15, to nie. Niestety idioci szadzący moim miastem zrobili też ulice Szosa Dupa, i jak wyszukuję Dupa 15, to znajduje mi zamiast tego ulice Szosa Dupa 15. Nie mam zielonego pojęcia co z tym zrobić. Rada, żeby wyszukać adres i kliknąć dodanie adresu nie działa, bo jak wyszukuję adres, to mi tą Szosę znajduje. W ogóle widzę też, że ten mój budynek nie ma zaznaczonego wielokąta na mapie. Możliwe, że jacyś debile w urzędzie miasta #!$%@? jakieś dane geometryczne i wyparowali mój budynek.

To jest dla mnie problem bo dostawcy jedzenia itp. opierają się na google i mają problem, żeby trafić pod ten adres. Już ostatnie kilka dostaw było spoko, ale dzisiaj po godzinie dzwoni do mnie koleś i w ogóle okazuje się, że trafił pod jeszcze jakąś ulicę w jakiejś miejscowości koło mojego miasta.

#googlemaps
  • 7