Aktywne Wpisy
zalmicie +19
Ciagle mam beke, ze lemingi nie glosowaly w referendum bo Tusk im tak powiedzial.
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
tuzq +5
W ramach ciekawostki - znajomy brał teraz BK2% w aliorze. Średnie zarobki mu wyszły 3330 netto (<26 r.ż. a więc cały czas na pit zero) dostał 250 tys w aliorze. Wkład 180k, cena nierucha 430k, Kraków.
Decyzja przyszła w niecałe półtorej miesiąca. Oferta własne M w wielkim mieście II gdyby ktoś myślał że nie ma zdolności warto próbować do Aliora bo w niektórych bankach stwierdzili że w ogóle nie ma zdolności (!)
Decyzja przyszła w niecałe półtorej miesiąca. Oferta własne M w wielkim mieście II gdyby ktoś myślał że nie ma zdolności warto próbować do Aliora bo w niektórych bankach stwierdzili że w ogóle nie ma zdolności (!)
Zobaczymy jaka płeć w jakim wieku ma najciężej na rynku matrymonialnym. Przydałaby się taka ankieta na cały kraj, ale niestety nie mam możliwości ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz problem ze znalezieniem partnerki/partnera?
@rakastankielia: xD byś się zdziwił. No ale jak ktoś jest głupi, to tak szuka. Ludzie znajdują pary na takich portalach, więc jest to możliwe.
Zresztą ja nie dziwię się, jak ktoś tam będąc mężczyzną nie może znaleźć nikogo jak część od razu wypisują jakieś seksualne wysrywy.
@rakastankielia: dlaczego nie możesz znaleźć?
@rakastankielia: a czy to jest moja wina, albo kogoś innego?
@rakastankielia: xddd
@rakastankielia: nie, nie jest to prawda
@rakastankielia: są ludzie co poznają
@rakastankielia: jest to bzdura
@rakastankielia: to fajnych masz znajomych
@rakastankielia: Ty byłeś ostatnio na dworze? Czy Ty widzisz jak wyglądają przeciętne pary w tym kraju?
Przecież osoby sklasifikowane jako ,,odpady genetyczne'' i ,,przegrywy'' normalnie mają partnerki
@rakastankielia: xddddd no to w fajne miejsca wychodzisz. Mój bliski znajomy, 26 lat, poniżej 180cm, jest gruby i wlaśnie się zaręczył, także pwoodzenia. Dziewczyna taka jak on przeciętna, przy kości.
NO ALE TYLKO ŁADNI LUDZIE MAJĄ PARTNERKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!