Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
sameowoce +2
Co przestaniecie robić jak tylko stajecie się bardzo bogaci?
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Może ktoś się w tym temacie wypowie? Od kiedy to psy jadają niedogotowane jajka?
Pies w komentarzu.
#raportzpanstwasrodka #pytaniedoeksperta #psy #zwierzeta #pytanie
Nie sądze( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zwracam honor Gastronomowi!
Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet jest dieta Whole Prey, gdzie podaje się całe tuszki z okrywą czy upierzeniem itd. Zasadnicza sprawa jest taka, że psy na dietach surowych podlegają okresowym badaniom, a diety są zbilansowane, co pozwala zadbać o dobry stan zdrowia psa.
Cholera, ciekawe czy mój Maksio zje takie żółtko.
Jajka, mięcho jest dobre dla psów , ale poleca się surowe. Ludzie powtarzają nieprawdy, że surowe jest niebezpieczne. A jeśli ktoś się boi robaków, to od tego są tabletki dla psów na odrobaczanie.
Dieta to sposób odżywiania. W moim komentarzu odniosłam się do obecności jajek i surowego jedzenia w dietach BARF oraz Whole Prey w nawiązaniu do pytania opa o niedogotowane jajka w żywieniu psa. Widać po zdjęciach, że nie jest to zbilansowana dieta, dlatego też zaznaczyłam info, że psy które są na wspomnianych przeze mnie wcześniej dietach
To tak jak ze zmarszczkami, są na rynku kremy na zmarszczki, różne rodzaje, pod oczy, na noc, na dzień... Kobiety muszą kupić po 5 lub 8 typów tylko na samą twarz. A ceny bywają kosmiczne.
A mimo to bogate gwiazdy bez botoksow, operacji
Dobrego wieczoru
Nie rozumiem, czemu karmy Hills i Royal canin to jedyne marki, które oferują karmy i karmy mokre