Wpis z mikrobloga

Kim zamówi zestaw filtrów, a nie wycieczkę do Belize

@Issac: Nikt nie będzie jej zabijał, tylko odejdzie od Saula i zacznie nowe życie na drugim końcu USA, pewnie nadal jako prawniczka.
Zestaw filtrów xD Trochę bawi mnie ta teoria, bo chłop wołał sobie chyba za to 1mln $, a póki co ani Kim, ani Saul bogaczami nie są. Kobita pracuje pro-bono i odeszła z dobrze płatnej pracy, a Saulowi trafiło
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: cena zależy od tego jak gorący jest towar... a Kim na tą przynajmniej chwię nie jest na żadnym celowniku, więc nowy dowód i bilet kosztuje dużo mniej.
Mogą ją poprostu męczyć wyrzuty sumienia i się obwiniać za śmierć Howarda, co może prowadzić do rozpadu ich związku i przeprowadzaczce... miałkie rozwiązanie, ale lepsze niż jej śmierć.
  • Odpowiedz
Mogą ją poprostu męczyć wyrzuty sumienia i się obwiniać za śmierć Howarda, co może prowadzić do rozpadu ich związku i przeprowadzaczce

@Issac: I na 99% jestem pewien że tak będzie.

miałkie
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton: Howarda też Lalo nie miał powodu do zabicia, a patrz jednak.. wystarczyło być w złym miejscu i złym czasie.
Cały serial jest miałki pod względem scenariusza, z małymi ciekawymi momentami.
Tyle walenia konia do Lalo i szepetania cichaczem jego tajnego planu i procesu myślowego, żeby dostał kulkę przez jasnowidzącego Gusa który wymknął się spod skrzydła niańki Mika do schowanego rewolwera na gąsiennicy xD
  • Odpowiedz
Cały serial jest miałki pod względem scenariusza

@Issac: Jak już, to stał się taki po pojawieniu się Gusa. Moje ulubione sezony, to zdecydowanie te pierwsze, gdy byli tylko Saul, Chuck, Kim i Mike jako cieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cała relacja Saula z Chuckiem była napisana wybitnie i to była najlepsza część serialu. No ale wiadomo że trzeba było to w końcu jakoś zazębić z BB,
  • Odpowiedz
  • 2
@Creed-Bratton i tu się mylisz w BB i elcamino zawsze było to 125 tys $ za nową tożsamość dla 1 osoby więc te 100 tys + jakieś tam oszczędności to by się zgadzało już nie mówiąc o tym że z tego co wiem Jimmy ma dostać 20% z sprawy sendpapier w której końcowy układ to ponad 20 mln więc sobie policz ile będzie miał Saul. Dlatego mamy przebitki w trailerze i
  • Odpowiedz
  • 4
@Creed-Bratton tylko z tego co pamiętam więcej pieniędzy wziął od Saula i Waltera w BB tylko nie była podana kwota bo jak to wytłumaczył typ od odkurzaczy: na każdym rogu jest plakat z twoim zdjęciem ("better call Saul") a od whita dlatego że był w telewizji poszukiwany. Odziwo od jessiego wziął jedynie 125 tys + drugie 125 tys, bo się nie zjawił za pierwszym razem pomimo że również był poszukiwany w
  • Odpowiedz