Aktywne Wpisy

ProstyHuop +258

Lolenson1888 +387
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz

Swoją drogą mam nadzieję że jednak że Kim zamówi zestaw filtrów, a nie wycieczkę do Belize ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Issac: Nikt nie będzie jej zabijał, tylko odejdzie od Saula i zacznie nowe życie na drugim końcu USA, pewnie nadal jako prawniczka.
Zestaw filtrów xD Trochę bawi mnie ta teoria, bo chłop wołał sobie chyba za to 1mln $, a póki co ani Kim, ani Saul bogaczami nie są. Kobita pracuje pro-bono i odeszła z dobrze płatnej pracy, a Saulowi trafiło
Mogą ją poprostu męczyć wyrzuty sumienia i się obwiniać za śmierć Howarda, co może prowadzić do rozpadu ich związku i przeprowadzaczce... miałkie rozwiązanie, ale lepsze niż jej śmierć.
@Issac: I na 99% jestem pewien że tak będzie.
Cały serial jest miałki pod względem scenariusza, z małymi ciekawymi momentami.
Tyle walenia konia do Lalo i szepetania cichaczem jego tajnego planu i procesu myślowego, żeby dostał kulkę przez jasnowidzącego Gusa który wymknął się spod skrzydła niańki Mika do schowanego rewolwera na gąsiennicy xD
@Issac: Jak już, to stał się taki po pojawieniu się Gusa. Moje ulubione sezony, to zdecydowanie te pierwsze, gdy byli tylko Saul, Chuck, Kim i Mike jako cieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cała relacja Saula z Chuckiem była napisana wybitnie i to była najlepsza część serialu. No ale wiadomo że trzeba było to w końcu jakoś zazębić z BB,
@lubiep: O kurde, to faktycznie przestrzeliłem. Strasznie tanio :D
@Creed-Bratton: na dziesiejsze dolary to z 200 tysięcy wychodzi