Aktywne Wpisy
Znalazłem w Internecie to zdjęcie bez podpisu, ale zgaduję, że to przystojni kawalerowie z nocnej.
Melkovva_ +3
Opowiadam mojej bratanicy z którą kiedyś żyłam jak z siostrą co się o------o że rodzina nie chce mnie znać i zastanawiam się czy laska udźwignie to wszystko.
No ale musiałam w końcu.
Całe 10 lat na to czekałam 😭
No ale musiałam w końcu.
Całe 10 lat na to czekałam 😭
https://st-lento.pl/adpics/large/01_2019/20/fa7720_niezalezny-30-latek-zdjecia.jpg
Z jedną mi się nawet fajnie pisało i była 7/10, ale po 2-3 dniach zaczałem odnosić wrażenie, że tylko odpisuje na moje wiadomości i ja to ciągne. Po tygodniu postanowiłem nie pisać i zero odzewu z jej strony. Jak się znowu odezwałem czy to ma sens to mi podziękowała.
Mam kontakt z jedną nienajbrzyszą kobietą 40+, nie ma dzieci, pracuje na produkcji, jest sympatyczna, mieszka w jakiejś małej miejscowości na drugim końcu Polski. No, ale w sumie to ja wszystkie rozmowy ciągne, może jestem zbyt mało konkretny.
Na weekend jestem umówiony z matką z dwójką dzieci, która ma około 15-20 kg nadwagi. O dziwo z takimi czasami nawet się udaje nawiązać kontakt. Ale od dwóch dni sama nic do mnie nie napisała, więc też czeka, że będę ja ją zabawiał, więc chyba i tak odpuszczę to spotkanie. I tak bym chyba tego nie ciągnął, bo po co mi matka z dziećmi? A z takimi rozmawiam tylko dlatego, bo odpisują mi one albo takie 40+ a raz na 50 kobiet jakaś młodsza i może nawet trochę ładniejsza, ale wtedy muszę ją ciągle zabawiać i i tak nie jest zainteresowana, więc te ostatnie to są raczej te kobiety, którym chwilowo się nudziło i odpisały z nudów.
Nie winię za to kobiet. To nie są moje żale tutaj. Piszę tylko jak jest i to co wszyscy na tagu przegryw wiedzą. Kobiety żyją w najlepszych czasach w historii. Mają zapewnione wychowanie dzieci przez państwo w kwestiach finansowych, żyją z myślą, że mają dostęp praktycznie do każdego mężczyzny na globie, mają dziesiątki portali randkowych, gdzie są praktycznie jak w sklepie i mogą dwoma przesunięciami palca wybrać sobie chada. Inna sprawa, że często to tylko złudzenie, ale tak czy tak mają najłatwiej i najlepiej w historii ludzkości. Więc nic dziwnego, że mężczyzni <7/10 nie mają najmniejszych szans na udany związek.
Winię natomiast cały system społeczny, edukacyjny, medialny. Żyjemy w niesamowitej obłudzie i zakłamaniu. Wmawia się, że każdy może być w związku jak się odrobinę postara. Ja jestem 32 lata singlem i będę prawdopodobnie do końca życia.
#przegryw #zwiazki #rozowepaski #randkujzwykopem
Odnośnie spasionych i dzieciatych loch to po prostu szanuj siebie - nie umawiaj się z nimi, bo szkoda czasu. Chcesz zostać betabankomatem dla ulanej świni
@ArcyPrzegryw: Otóż to. W ogóle mężczyźni bardzo często mają problem ze zdjęciami, nie wiedzą, jak sobie robić ani jakie wrzucać do internetu. Chyba wszyscy faceci, których
Tak. Bardzo. Prawda. Widziałam zdjęcia typa z roboty na tinderze. No nic nie zachęcało do przewinięcia w prawo, mina taka zacięta, na jednym zdjęciu zmrużony bo słońce w oczy świeci. A jak przyjdzie do pracy to normalny fajny koleś, fryzura jakaś lepsza, lepiej z oczu patrzy, jak jeszcze przychodził w jakimś płaszczu to w ogóle elegancko wyglądał. A zdjęcia na tinderze, które miały zachęcać, moim zdaniem spełniały