Wpis z mikrobloga

Trochę ostatnio w necie próbowałem poznawać kobiety. W sumie to siebie tylko oszukiwałem, że tym razem będzie inaczej. Zaznaczałem, że chcę od etapu koleżeńskiego zacząć. Nawet mi się udało wymienić whatsappem z killkoma, ale ogólnie kobiety mają straszne parcie na wygląd. Ciągle nalegają, żeby wysyłać fotki, no ok, nie miałem fotki to miały prawo. Nie czuję się pewnie wrzucając foto do neta. Jak im wysłałem np. takiego typka z neta co niżej (coś w tym stylu), oczywiście wykadrowane itd., żeby nie było to albo mnie od razu blokowąły xD albo czuć było w nich od razu agresję (że nie jestem atrakcyjny) i znajomość sie ucinała. A typ według mnie jest atrakcyjniejszy niż ja, tak mi się wydaje. Oczywiście to nie żaden chad, według mnie bardziej coś koło 5/10, ale dla kobiet taki typ to śmieć.

https://st-lento.pl/adpics/large/01_2019/20/fa7720_niezalezny-30-latek-zdjecia.jpg

Z jedną mi się nawet fajnie pisało i była 7/10, ale po 2-3 dniach zaczałem odnosić wrażenie, że tylko odpisuje na moje wiadomości i ja to ciągne. Po tygodniu postanowiłem nie pisać i zero odzewu z jej strony. Jak się znowu odezwałem czy to ma sens to mi podziękowała.

Mam kontakt z jedną nienajbrzyszą kobietą 40+, nie ma dzieci, pracuje na produkcji, jest sympatyczna, mieszka w jakiejś małej miejscowości na drugim końcu Polski. No, ale w sumie to ja wszystkie rozmowy ciągne, może jestem zbyt mało konkretny.

Na weekend jestem umówiony z matką z dwójką dzieci, która ma około 15-20 kg nadwagi. O dziwo z takimi czasami nawet się udaje nawiązać kontakt. Ale od dwóch dni sama nic do mnie nie napisała, więc też czeka, że będę ja ją zabawiał, więc chyba i tak odpuszczę to spotkanie. I tak bym chyba tego nie ciągnął, bo po co mi matka z dziećmi? A z takimi rozmawiam tylko dlatego, bo odpisują mi one albo takie 40+ a raz na 50 kobiet jakaś młodsza i może nawet trochę ładniejsza, ale wtedy muszę ją ciągle zabawiać i i tak nie jest zainteresowana, więc te ostatnie to są raczej te kobiety, którym chwilowo się nudziło i odpisały z nudów.

Nie winię za to kobiet. To nie są moje żale tutaj. Piszę tylko jak jest i to co wszyscy na tagu przegryw wiedzą. Kobiety żyją w najlepszych czasach w historii. Mają zapewnione wychowanie dzieci przez państwo w kwestiach finansowych, żyją z myślą, że mają dostęp praktycznie do każdego mężczyzny na globie, mają dziesiątki portali randkowych, gdzie są praktycznie jak w sklepie i mogą dwoma przesunięciami palca wybrać sobie chada. Inna sprawa, że często to tylko złudzenie, ale tak czy tak mają najłatwiej i najlepiej w historii ludzkości. Więc nic dziwnego, że mężczyzni <7/10 nie mają najmniejszych szans na udany związek.

Winię natomiast cały system społeczny, edukacyjny, medialny. Żyjemy w niesamowitej obłudzie i zakłamaniu. Wmawia się, że każdy może być w związku jak się odrobinę postara. Ja jestem 32 lata singlem i będę prawdopodobnie do końca życia.

#przegryw #zwiazki #rozowepaski #randkujzwykopem
vitospierdono - Trochę ostatnio w necie próbowałem poznawać kobiety. W sumie to siebi...

źródło: comment_1657747238JKAJdypqz3nupJsRpJ9oQu.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vitospierdono: Te zdjęcie co wrzuciłeś już abstrahując od mordy tego gościa to jest mega niekorzystne. Chłop by poszedł do fryzjera, uśmiechnął się, ubrał jak należy i w---------ł z kadru mopa/miotłę i ten obrazek (pewnie z matką boską) oraz ogólnie zmienił tło i byłoby znacznie lepiej.
Odnośnie spasionych i dzieciatych loch to po prostu szanuj siebie - nie umawiaj się z nimi, bo szkoda czasu. Chcesz zostać betabankomatem dla ulanej świni
  • Odpowiedz
Te zdjęcie co wrzuciłeś już abstrahując od mordy tego gościa to jest mega niekorzystne. Chłop by poszedł do fryzjera, uśmiechnął się, ubrał jak należy i w---------ł z kadru mopa/miotłę i ten obrazek (pewnie z matką boską) oraz ogólnie zmienił tło i byłoby znacznie lepiej.

@ArcyPrzegryw: Otóż to. W ogóle mężczyźni bardzo często mają problem ze zdjęciami, nie wiedzą, jak sobie robić ani jakie wrzucać do internetu. Chyba wszyscy faceci, których
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Prawda, a zarazem się śmieją z kobiet, które kilka razy podchodzą do zrobienia zdjęcia na insta, a potem sami się do nich onanizują. Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne i w razie czego na spotkaniu można czymś nadrobić, a jak się zostanie odrzuconym na etapie selekcji na odległość to już jest kaplica.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker @ArcyPrzegryw:

Tak. Bardzo. Prawda. Widziałam zdjęcia typa z roboty na tinderze. No nic nie zachęcało do przewinięcia w prawo, mina taka zacięta, na jednym zdjęciu zmrużony bo słońce w oczy świeci. A jak przyjdzie do pracy to normalny fajny koleś, fryzura jakaś lepsza, lepiej z oczu patrzy, jak jeszcze przychodził w jakimś płaszczu to w ogóle elegancko wyglądał. A zdjęcia na tinderze, które miały zachęcać, moim zdaniem spełniały
  • Odpowiedz