Aktywne Wpisy

WielkiNos +996
Wczoraj poszłam kupić truskawki. Wzięłam całą łubiankę, ale kobieta zamiast doliczyć za nią 2,50 zł spytała czy jutro odniosę jej tą łubiabkę. Lekkomyślnie odpowiedziałam, że tak i potem cały dzień mnie dręczyło, że muszę odnieść łubiankę a mam nie po drodze. Rozważałam jak by było wygodnie gdybym zapłaciła za łubiankę albo po prostu kazała sobie wsypać truskawki do reklamówki.
Dziś specjalnie szłam z tą pustą łubianką do kobiety tylko żeby jej oddać
Dziś specjalnie szłam z tą pustą łubianką do kobiety tylko żeby jej oddać
bert74 +7
Jednym z problemów filozofii #blackpill , który dostrzegłem, to niezrozumienie sytuacji "Chadów". Często przeceniany jest tutaj ich styl życia, rzekomo opierający się wyłącznie na zdobywaniu kolejnych partnerek, nie wykazując przy tym najmniejszego zaangażowania. Blackpill popada tutaj w ekstremum.
Nie wiem, jak każdy z Was definiuje Chada, to sprawa dość indywidualna. Miałem w życiu wiele partnerek, w większości były to "ONS". Najczęściej poznawałem je przez aplikacje randkowe typu Tinder. Moja liczba matchy oscyluje
Nie wiem, jak każdy z Was definiuje Chada, to sprawa dość indywidualna. Miałem w życiu wiele partnerek, w większości były to "ONS". Najczęściej poznawałem je przez aplikacje randkowe typu Tinder. Moja liczba matchy oscyluje
Mega mi się podoba, to mój pierwszy #gravel i w ogóle rower z barankiem. Będę musiał się przyzwyczaić do wszystkiego.
Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Dobrze wykonany, robi wrażenie solidnego. W porównaniu do konfiguracji dostajemy inną owijkę (nie wygląda źle, zobaczymy po czasie czy będzie do wymiany) oraz opony Schwalbe G-One Bite 40mm (zamiast WTB Riddler 37). Same opony wg. mnie ciekawsze, szkoda tylko, że z czarnym bokiem. Prawdopodobnie i tak kupię mniej terenowe Tufo Speedero (zastanawiam się między 36 a 40 mm tylko), a te zostawię sprzedam albo zostawię na bardziej terenowe wycieczki.
Oczywiście jak złożyłem to zaczęło padać, więc tylko po parkingu przy domu sprawdziłem. Jeszcze tylko serwis 0 i można śmigać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #gravel #pokazrower #chwalesie #romet
@pingWIN00: Ja gravela właśnie kupiłem na takie pogody, że ani szosy nie będę męczył ani niepotrzebnie zawieszenia w XC.
@Rinter: Też tak uważam xD
Kazdy serwis zawieszenia to minimum 500zł więc jest opcja jeździć mniej w mocnym terenie
@pingWIN00: nie podlega sprawdzeniu #zgodnoscprezentowanejszosyzzasadamivelominati
https://issuu.com/rometbikes/docs/romet_rowery_2022_eng_-_pages
125 strona katalogu. Rozmiary w teorii powinny być takie jak na zdjęciu. Ja wziąłem 56 przy 182cm wzrostu i przekroku 88 cm.
to powinno być od razu zamieszczone na stronie
W mtbt jeszcze rozumiem, bo jak napchasz błota do wentyla to powietrze zejdzie.
A i nie jest to nawet 10 gramów.
Niech ci się jeździ przyjemnie i bezawaryjnie!