i co, gówno zrobiły ukry dzisiaj, żadnego gestu, a my ich wspieramy z każdej strony to jak dzisiaj, będąc w takiej sytuacji nie chcą czegoś sensownego zrobić, to nigdy nic nie zrobią z tym, podlizujcie się im dalej, ja tego ni panimaju #ukraina #wojna #rosja #wolyn
@aa-aa: zamknij mordę i klaszcz, że bierzemy od Niemców gaz z prowizja, za który płacą w rublach xD. Może jest to bez sensu, ale jest przynajmniej drożej ( ͡°͜ʖ͡°)
@aa-aa: Człowieku zmień tą onuce bo aż mi tutaj w Szczecinie śmierdzi... Właśnie jesteśmy świadkami, narodzin nowego braterstwa. Żadne rosyjskie skamlenie tego nie zmieni.
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
to jak dzisiaj, będąc w takiej sytuacji nie chcą czegoś sensownego zrobić, to nigdy nic nie zrobią z tym, podlizujcie się im dalej, ja tego ni panimaju
#ukraina #wojna #rosja #wolyn
Myślę, że wspieramy ich nie dla gestów tylko, po to, żeby odepchnęli ruskich tam gdzie ich miejsce.
btw. dzień się jeszcze nie skończył.
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie jesteśmy świadkami, narodzin nowego braterstwa. Żadne rosyjskie skamlenie tego nie zmieni.
Komentarz usunięty przez moderatora
No jak robią... od 138 dni trzymią ruską chołote zdala od Nas.
@Dziki_wieprz: czyli do piekła.
1. bordo
2. duża część aktywności to główna
3. onucak
Ja wiem od kogo wy są xDDDDD