@SaintWykopek: obejrzałem jeden filmik o fapaniu mam właśnie problem z waleniem konia i filmami porono ostatnio poznałem kobietę poszliśmy do łóżka była 7na 10 i ciężko miałem że wzwodem myślisz że jak odstawie fapanie to wrócę na dobre tory życia?
@AlexanderShulgin: No tak czuję że mam problem i moje partnerki sexualne to wyczuwają muszę z-----c pixe wiatry żeby ją zadowolić a niechce tego zażywać niewiem czy też miałes pracy podobny problem i niewiem czy mi coś doradzisz ale mam udać się do psychologa czy sama abstynencja wystarczy? I jak wogole podjąć taką terapię całkowicie zrezygnować z onanizacji czy ograniczać stopniowo?
@Dejw983: Nie miałem takiego problemu, ale z opinii internetowych widzę takie przyczyny tego, to nie wal konia to raz, musisz się przerzucić z walenia na ruchanie i tyle, zero p---o, wiadomo jak masz problem z używkami to u----i tez odstaw i powinno być Ok
@AlexanderShulgin: widzę że ogarnięty jesteś i fajnie odpowiadasz miałem kiedyś przez problemy z wladkiem ale już nie biorę tego gówna ogólnie to chce się za siebie wsiąść tylko chodzi mi o to że jak odstwie całkowicie walenie to mogę dostać do głowy dlatego pytam byku o radę czy stopniowo rezygnować z tego czy od razu zaprzestać i tylko r----ć?
@Dejw983: W przypadku a--------y to używałem do chemsexu to gdy byłem pod wpływem to były problemy z erekcja, ale poza tym to nie, a z waleniem konia to tak jak z paleniem fajek, jak nie rzucisz z dnia na dzień, tylko będziesz ograniczał dawki to jest większa szansa, ze znowu będziesz w nałogu, dlatego metoda cold turkey, jak nie ćwiczysz to zacznij żeby czymś się zająć podczas dnia, żeby jak
@AlexanderShulgin: no własnie sporo czasu spędzam woracy j na mieszkaniu może zacznę biegać to pomoże mi to coś fajnie że doradziles dzięki a tak jeszcze na koniec napisze że przez ta onanizacje mam zaniżona samoocenę i problemy z psycha nawet nie sądziłem że to takie niebezpieczne może być w------m się nieźle ale może mi się uda to ogarnąć
@Dejw983: Tez pewnie jak włada WAliles to koń był walony przez 8 godzin cały czas, to dodatkowe, a samo walenie konia i ogólnie jesteś zapewne przez walenie konia zalany prolaktyna, co przekłada się na problemy z samoocena, brakiem motywacji i ospałością
@AlexanderShulgin: tak dokładnie no po władku odczuwałem taka przyjemność jak waliłem że po prostu magia nie wspomnę jak uprawiałem s-x z moja ex to było coś zajebistego i brakuje mi tego teraz odstawiłem włada wale często 3 razy dziennie nieraz nawet więcej poznałem ostatnio pannę fajna k wogole ale no nie umiałem się podniecić mega przypał dlatego muszę odstawić ten nawyk bo mogę mieć spory problem aha i ospaly
@SaintWykopek: No to dużo ci blokuje jak miekzasz ma zadupiu ja też mieszkałem w małej miejscowości przeprowadziłem się do miasta i statystyki wzrosły ale ja tylko traktuje Badoo jako zabawę nic więcej tam są pokryte kobiety i jak ktoś liczy na związek to powinien się zastanowić czy wszystko z nim jest okej może i są się poznać na życie ale to jak wygrana w totka ja już poznałem sporo kobiet
#podrywajzwykopem #redpill #blackpill #badoo #tinder
źródło: comment_1657556313yswLltDlk7qY5l1lYCCqWg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AlexanderShulgin: tak dokładnie no po władku odczuwałem taka przyjemność jak waliłem że po prostu magia nie wspomnę jak uprawiałem s-x z moja ex to było coś zajebistego i brakuje mi tego teraz odstawiłem włada wale często 3 razy dziennie nieraz nawet więcej poznałem ostatnio pannę fajna k wogole ale no nie umiałem się podniecić mega przypał dlatego muszę odstawić ten nawyk bo mogę mieć spory problem aha i ospaly
Komentarz usunięty przez autora