Aktywne Wpisy
Veela +3
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
SmoczeKrocze +370
Miraski pijcie ze mną kompot. Właśnie wprowadziłem się na swoje. Nie mam absolutnie nic, kredytu też nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Napompowałem materac, na którym będę spał aż do czasu kiedy przyjedzie do mnie łóżko czyli jakiś tydzień. 10 wypłata i kupię sobie szafę itd, itd ( ͡€ ͜ʖ ͡€) jestem przerażony i zarazem szczęśliwy.
#chwalesie #wygryw
#chwalesie #wygryw
W #warszawa znacznie bardziej potrzebna jest hala widowiskowa z prawdziwego zdarzenia, a nie kładka nad Wisłą.
#coldplay #gunsnroses #koncert
A nie oszukujmy się, koncerty tej skali przyciągają nie tylko fanów zespołu, którzy chcą obejrzeć i usłyszeć dobry koncert. To są wydarzenia kulturalne, na których w dobrym tonie jest się pokazać. Zrobić fotkę, nagrać w pionie
Nagłośnienie nie ma nic do tego, bo każdy kapela przywozi swoją i swojego akustyka. Charakterusyka akustyczna stadionu przypomina studnie i zwyczajnie nie da się tam uzyskać dobrego dźwięku. Paradoksalnie czesto lepszy dźwięk jest na błoniach stadiony lub korytarzach
@chehu Co ty dajesz, najlepsza akustykę to możesz mieć na najtańszym bilecie pod sceną. A na miejscach VIP z boku sceny jest słabo. Na Metallice byłem pod samą scena i było całkiem ok, ale jak pod koniec się wycofałem
Narodowy ma akurat fatalna akustykę.
Hali Widowiskowych w Polsce brakuje też we Wrocławiu. Prawdziwe ma narazie tylko Trójmiasto / Kraków i Gliwice oraz Łódź. Reszta niestety stare potworki.
Hala Widowiskowa też by się przydała bo mimo wszystko brakuje jej w mieście.
Ogólnie konkluzja jest taka, że jest
Przecież na Bemowie były gigantyczne spędy, metallici i podobne gwiazdy, tłumy jak #!$%@? i było mega. Teraz ma być albo cicho i grzecznie albo na narodowym :p