Aktywne Wpisy

Ejszyn +330
No krew mnie zalewa przy takich informacjach jak dzisiaj o żałobie narodowej. Wmawiają nam że jesteśmy wolnymi ludźmi, tymczasem umiera sobie możny pan daleko od naszego kraju, a my jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze swoich planów, bo tak xd
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,
Ja miałem wziąć tego dnia udział w biegu, a spodziewam się, że zostanie on teraz odwołany lub przeniesiony. W dupie mam Watykan i co sobie tam robią, co się u nich dzieje. No ludzie,

notakjakbytotalnie_ +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Op to pajac oczywiście, pisałem że troluje. Ja go nie popieram. Cisnę po Tobie i Twoich wyzwiskach. Nie wrabiaj mnie w ciśnięcie po wyższej wadze, bo tego nie robiłem, a Ty odwracasz kota ogonem.
Dobrze, że memy tego typu nie są obrzydliwe i nie obrażają kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°) niezły fikoł
Kolejna
Przecież od początku piszę, że op troluje. To pierwsza rzecz, która tu napisałem. Tylko nie podoba mi się wyzywanie drobnych kobiet od dzieci, a ich partnerów od pedofili. Naprawdę to takie kontrowersyjne?
@Halbr: gdzie? Bo krytykuje nierealne standardy fizyczne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
45 kg to chyba jakies karlice 150 cm