Wpis z mikrobloga

@Sandrinia: no jest ale robieniem z przegrywów kozłów ofiarnych i przypisując nam jako grupie cech które są absolutnie skrajne niczego dobrego ci ludzie nie robili. Z jakiegoś powodu te wpisy mnóstwo plusów dostawały ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dizzy126: nie popieram tego. Jedyny wpis, gdzie ten s-------n był nazwany przegrywem jaki widziałam, to chyba jeden z pierwszych i myślę, że większość plusowała, bo się ucieszyła z informacji, że kot już jest bezpieczny. Ja chociażby z tego powodu go zaplusowałam, zwłaszcza że przedwczoraj cały dzień płakałam bo się martwiłam o kota i tak bardzo było mi go żal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale nie wrzucam
  • Odpowiedz
@Sandrinia: no ja daję toksycznych ludzi na czarno, a na wykopie o nich nie trudno.

Większość to super dobre chłopaki i dobrzy kumple. Na przykład Ty ()

@Sandrinia: to zasługa kitku, felinoterapia działającą terapią dla przegrywa. Kitku prawdziwie kocha, a nie "bo chce żreć" jak to niektórzy gadają
  • Odpowiedz
@dizzy126: chciałam zaznaczyć że pod tym znaleziskiem jeden z przegrywów sam wrzucił go do wora #przegryw, tłumacząc zwyrola że znęcał się nad kitku bo NA PEWNO ktoś się nad nim znęcał w szkole i że szkoda że nie ścigali wtedy tamtych oprawców (_ )
  • Odpowiedz
@dizzy126: Bardzo ładne koty szanowny kolego, a wysrywami jakichś przygłupów nie ma co się przejmować. Sam widziałem tamten wpis i miałem niezły mindfuck widząc tam "pewnie ma tutaj konto". Nie żeby coś, ale tuman piszący ten komentarz tak samo ma tutaj konto jak cała reszta, więc pisząc takie bzdury sam niejako się z tym zwyrolem powiązał. To raz, dwa, że bynajmniej tamten koleś konta tutaj nie miał, tylko miał na
  • Odpowiedz
@Szczuroskoczek_: No widzisz, właśnie wyjaśniłeś całą tą przegrywkową bandę XD Charakter to 90% sukcesu nie bycia przegrywem, bo nawet większość przegrywków nie jest na tyle brzdka żeby nie móc ratować tego charakterem, niestety w typowej przegrywowej głowie wygląd to jedyne co sie liczy, a potem taki spierolex zagaduje do dziewczyny o hitlerze i papieżaku, i dziwi sie że zostaje odtrącony i sądzi że to na stówe przez wygląd xD
  • Odpowiedz