Wpis z mikrobloga

• 3
@Lukardio prawdziwy bohater. Naprawdę odwaga tych ludzi jest nieprawdopodobna dla mnie. Wiadomo, że wojna to g---o, zawsze z powodu jakiegoś dupka co ma chcice na władze, ale ludzie którzy tam idą i walczą i bronią swoich ideałów to naprawdę zasługują na to by ich pamiętano przez wieki.
  • Odpowiedz
@Ogau: To, że oni nie walczą za nas a wyłącznie w obronie własnego kraju, i to, że ruscy nie są aż tak głupi by zaatakować kraj będący w NATO. A prawdą jest to, że wy - infantylne dzieciaki, jak sama nazwa wskazuje popadacie ze skrajności w skrajność. Ja wiem, że lubicie melodramaty, ten podniosły ton was wzrusza i rajcuje ale ma to niewiele wspólnego z rzeczywistością. Przypominam tylko, że chwilę
  • Odpowiedz
@Ogau: Albo ty mojej odpowiedzi.

@technojezus Luz, urocze jest to wasze kółko wzajemnej adoracji a że wy przegrywy znajdujecie w nim wzajemne zrozumienie to nie ma sprawy, nie uraziłeś mnie. A to wasze zerojedynkowe, pełne nienawiści i pogardy myślenie sprawia, że zwyczajnie robi mi się was szkoda.
  • Odpowiedz
@TheLizardKing: człowieku, wszyscy się tu z ciebie śmieją, a ty zero refleksji i dalej myślisz, że jesteś najmądrzejszy, a prawda jest zupełnie inna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ogau: Jebie mnie to, że jakieś proste ludziki się ze mnie śmieją, bo niby miałaby mnie urazić grupa jakichś randomów? I to twoje "wszyscy" jasno pokazujące twoją tak wielce upragnioną przynależność do jakiejś grupy, która ma ci dać poczucie bezpieczeństwa i posiadania racji, żałosne ale na swój sposób urocze. Hołota już tak ma że lubi się łączyć w stada, zupełnie jak zwierzęta więc nie winię cię w najmniejszym stopniu. Ale
  • Odpowiedz