"Szacun dla tych chłopaków" mówił z kolei Lewis Hamilton, który podczas konferencji prasowej został poinformowany kim byli protestujący. "Nie widziałem za czym protestowali, a dopiero się dowiedziałem i po prostu powiedziałem, że szanuję ich." "Uwielbiam ludzi, którzy walczą o planetę i potrzebujemy ich więcej."
"Myślę, że ci ludzie nie działają w akcie frustracji, ale są zdesperowani i mocno z nimi sympatyzuję jeżeli chodzi o ich obawy." "Myślę, że każdy, kto rozumie rozmiar problemu, który dryfuje w naszym kierunku, może to zrozumieć."
@Kolikol: niepojęte że mówi to kierowca, ludzie wtargnęli na tor, a tu jeszcze pochwały, że w słusznej sprawie? Damn, jakakolwiek sprawa by to nie była, to takie słowa nie powinny paść z ust kierowcy F1. Niezła odklejka...
"Myślę, że ci ludzie nie działają w akcie frustracji, ale są zdesperowani i mocno z nimi sympatyzuję jeżeli chodzi o ich obawy." "Myślę, że każdy, kto rozumie rozmiar problemu, który dryfuje w naszym kierunku, może to zrozumieć."
Hamilton i Vettel o ludziach co weszli na tor.
Dwa stare odklejone debile
#f1
@Kolikol: tylko pewnie w akcie interesu pewnego państwa, ciekawe jakiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GeXyt przecież Hamilton dodał też na końcu że zrobili to w nieodpowiedni i niebezpieczny sposób. Pochwala sprawę ale nie to jak to zrobili
Komentarz usunięty przez autora