Aktywne Wpisy
Gours +38
Ja rozumiem, że Indie mając 1,4mld ludzi nie zdobyły medalu na IO, nie mają też warunków do trenowania jakiejś szermierki czy wioślarstwa. Ale dlaczego oni się nie wyspecjalizują w np. takim bieganiu? Przecież gdyby tak 50 tys. Pajeetów zaczęło biegać, to siłą rzeczy kilku by się wyróżniało i powpadałyby jakieś medale
#paryz2024 #indie
#paryz2024 #indie
dom_perignon +499
Der Onet nie potrafi przeboleć tego, że Julia dotarła do finału, więc wymyślili sobie taki tytuł.
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
Opcja nr 1 - Pogodzic się z ruskimi i brać od nich znów gaz i węgiel by ceny były niższe
Opcja nr 2 - nadal byc za Ukraincami i gówno z tego mieć
#wojna #ukraina #pieniadze #rosja
Co dla nas lepsze?
@Herato: poczekać aż ten chlew się rozpadnie i kupować wszystko za 1/3 ceny
@Herato: Pogodzić sie z terrorystami? Zapomnij.
nr 2 jeszcze jakieś 2 lata posłuży.
Opcja nr 2 - nadal byc za Ukraincami i docelowo zniszczyć rosję
@Herato: poprawiłem
@Filipterka25:
Towarzysze marksistowscy wiecznie żywi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za komuny pod koniec lat 70. zrobiono eksperyment i pozwolono na konferencji prasowej na swobodne pytania i swobodną wymianę zadań. Temat dotyczył celów PRL w Azji płd-wsch. i dyskusja początkowo toczyła się wg sztywnych reguł i sztywnych, "drewnianych" pytań. Aż jeden reporter zachęcony wolnością wypowiedzi spytał: "a jakie my właściwie mamy cele w Azji płd-wsch". I to zmieniło cały przebieg dyskusji, bo nagle inni też zaczęli zadawać ze zdziwioną miną to samo pytanie a odpowiadający przedstawiciel rządu
@sabuliga: Nie wiem jak ty, ale nie mam w rodzinie robaków.