@parooow: The Timberwolves are sending Malik Beasley, Patrick Beverley, Walker Kessler, Jarred Vanderbilt and multiple first-round picks for Gobert, sources tell ESPN.
@parooow: Debile being debile, 4 picki w tym 3 bez protekcji, Malik Beasley, Pat Bev i to wszystko po to, żeby mając KATa władować w skład drugą wieżę w postaci Goberta. xD Znając życie za rok będzie jakiś kwas chemistry w szatni, KAT zażąda wymiany i ci idioci zostaną z Gobertem bez picków. xD
@parooow: o k---a, no tak się spodziewałem ze Gobert pójdzie, bo zaczęli wymieniać na pierwszorundowe, ale na c--j on Minesocie? Będą trejdować katem? Wreszcie zagra na 5? Trejdowanie gobertem się nie uda.
K---a tak średnio lubię Sotę, ale będę musiał polubić bo Goberta lubie. Drogo żeście go wzięli @LebronAntetokounmpo
@piotr-zbies: k---a no nie róbcie mi resetu... Oj nadchodzą czasy kibica spurs, wolves, cavs, kings (nie no mają w slc przynajmniej management xDDDDD)
Myślałem, ze jest możliwy taki scenariusz, ze obaj z Mitchellem out, ale dawałem mu małe prawdopodobieństwo i możliwość kombinacji go z jakimiś ludźmi na następne 2 lata zeby sprawdzić czy coś się da wycontenderować.
@iAmTS: @LebronAntetokounmpo: byłem pewny, że cena za Goberta to jakiś dobry/nie all star grajek plus 1 runda niezastrzeżona, mam wrażenie, że mocno przepłacany w stosunku do ryzyka jakim jest granie na Twin Towers
#nba #wilczabojowka #takenote
źródło: comment_1656704383CD5cJRjYlFYlqv7omkN7Tj.jpg
Pobierzźródło: comment_1656704519nBJFEjONA2hA6X7VZ8xFmV.jpg
Pobierzźródło: comment_1656705082CulJcZwZfRfHB8bhJRv1fy.jpg
PobierzK---a tak średnio lubię Sotę, ale będę musiał polubić bo Goberta lubie. Drogo żeście go wzięli @LebronAntetokounmpo
#takenote podobno ogłasza wyprzedaż
źródło: comment_1656705857yQCvLDLEsv3oLBsGNXtfCA.jpg
PobierzMyślałem, ze jest możliwy taki scenariusz, ze obaj z Mitchellem out, ale dawałem mu małe prawdopodobieństwo i możliwość kombinacji go z jakimiś ludźmi na następne 2 lata zeby sprawdzić czy coś się da wycontenderować.
Njeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, smuteczeg.