Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
#druk3d #rc #zdalniesterowane
@mapache: zapomniałem dodać że to dzięki Tobie, kto wie może będzie szczęśliwszy lot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vaio: tak, akurat srebrne PLA z Prusy. Aczkolwiek jeśli będzie dobrze szło to jest plan albo petg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Puszkus: pierwszy raz na wykopie?
Ostatnio pojawiła mi się reklama filamentu esun pla ultra lekkiego który przy druku o ile dobrze rozumiem zatrzymuje powietrze w plastiku
@Tonari_Totoro: dej stl, zobaczymy co się da ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poszukam projektu jakiegoś ze składanymi skrzydłami i się odezwę.