Aktywne Wpisy
teslamodels +307
gymw8nhnzd +120
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
Który cieszył się sporą popularnością, postanowiłem dla syna na 3 urodzony za miesiąc zbudować DOMKO-STATEK z najróżniejszych palet ¯\_(ツ)_/¯
Dzisiaj był pierwszy dzień przymiarek:
*
1. Ogarnąć jakie rodzaje palet mam i jak je wykorzystać, brakuje mi jeszcze jakieś 7 sztuk palet ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
*
2. Zrobić #bigkahunadick z cegieł jako szalunek
*
3. Wstępnie poukładać i określić projekt "domku w statku"
*
4. Wyrównać cegły i przygotować cały spód na następną wolna chwilę.
*
Teraz będzie sporo pracy przede mną bo skręcanie wkrętarka to jest nic ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Cięcie, docinanie, szlifowanie, malowanie, "podłoga", dekoracje, no i nie starczyło palet żeby zobaczyć jaki będzie dach z papą ( ̄෴ ̄)
Jesteście ciekawi jak będzie wyglądać to za miesiąc ?
Klikajcie plusa to będę wołać (づ•﹏•)づ
AVE
#diy #chwalesie #stepujacybudowlaniec #recykling #heheszki #zrobtosam #tatacontent #dzieci
masz cały czas po brzegi wypchaną skrzynkę takim spamem jak ja (ⴲ﹏ⴲ)/
chciałem się tylko #chwalesie (づ•﹏•)づ
Zrób jakiś tag, kto będzie chciał to będzie obserwował i tyle ¯\_(ツ)_/¯
Zrobisz to wrzuć, na razie dodałeś zdjęcie stery palet do którego zawołałeś mase ludzi.
Dobra sorry jak skończę domek i zrobię zdjęcia końcowe to już nikogo nie zawołam. Olać te plusy, myślałem że kogoś to zainteresowało (-‸ლ)
@Dumle007: pewnie kogoś zainteresowało, ale to że interesuje się fotowoltaiką nie znaczy że chcę dostawać telefony w tej sprawie. Trochę się za bardzo podpaliłeś i uzyskałeś odwrotny efekt tym wołaniem. Życzę powodzenia i jak planujesz więcej majsterkować to wymyśl sobie jakiś tag i zainteresowane osoby będą sobie obserwować,
Większość z nich siedzi pewnie na #famemma i tego typu gównach, a jak ktoś robi coś konstruktywnego, to im się nie podoba, bo jedyna konstrukcja jaką w życiu stworzyli to ich nieudane życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Załóż tag, rób swoje i ogólnie niech dobry przekaz leci,