Aktywne Wpisy
damianooo8 +49
Od ogórów po selfmade milionerkę. Moszna? Moszna! Najważniejsze to znaleźć kogoś kto będzie was ciagnął
#izaadamczyk #frajerzyzmlm #mlm #izadamczyk
#izaadamczyk #frajerzyzmlm #mlm #izadamczyk
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ja wziąłem z frytkami i serem, elegancko zapieczona, ciągnąca się mozarella w znacznej ilości. Tylko 5 kepsów według mojej wiedzy serwuje keps z serem żółtym, tj. kebab wielki na Dąbiu - mało sera, praktycznie niewyczuwalny. Dubai - kiedyś często tam jadłem, robił robotę ten ser, ale teraz strasznie spadła jakość, sera jest mało a do tego zmieniła się obsługą i 3x zamawiałem z serem jako dodatek, jeden mnie policzył a drugi robił keps i tego sera nie dostałem, już od dawna tam nie zamawiam. Chilli and grill, ale tam dają plasterek sera topionego tostowego, więc szkoda gadać, no ale ser jest.
Keps też daje z serem żóltym i jest całkiem przyzwoity, no i ten takeout, czyli w sumie są tylko dwa warte uwagi kebaby z żółtym serem w Szczecinie.
Sosy i frytki spoko, mięso no to takie jak wszędzie. Ogólna ocena dla mnie takie 7/10.
#szczecin
@drakan8 bafra to franczyza, jadłem pod kaufem na ofiar - nie smakował mi i do tego właśnie był tak zwinięty, że chyba jedynym wyjściem to zjeść to wywalić to wszystko na talerz i zjeść widelcem, ja jadłem w biegu i pół wyrzuciłem bo się totalnie rozlazło a pierwsza połowa się upieprzyłem jak zwierzę, miękka i mokra tortilla od sosów opadała i co chwila coś leciało, tragedia
Nie najgorszego kebsa jadłem w on fire na Jagiellońskiej ale tam jakość jest niestety nierówna (mały ruch i pewnie suróweczki leżą).
Nadal czekam na kogoś kto by miał rzetelna wołowinę i baraninę a nie kule mocy z hurtowni. A gdyby jeszcze był grill opalany drewnem i pieczywo z pieca tandoor to by dopiero był czad.
Wiedza już jakiego kebsa lubię i mi takiego robią. Placek mają spoko i ogólnie starają się być oryginalni w tym co robią.